1Password

We loggen tegenwoordig vrijwel dagelijks wel op een account in. Denk maar eens aan jouw mail, denk maar eens als je bankzaken wilt regelen of denk maar eens aan het gebruiken van jouw social media kanalen. Om in te kunnen loggen maak je gebruik van een gebruikersnaam en een wachtwoord. En om de verschillende wachtwoorden die je gebruikt goed te managen, kun je maar beter gebruik maken van een wachtwoordmanager. Dit zou prima 1Password kunnen zijn. Niet voor niets maken al meer dan 100.000 bedrijven gebruik van 1Password. Dat zegt niet alles, maar wel heel veel.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

1Password reviews en ervaringen: een zeer geliefde wachtwoordmanager

1Password is in elk geval een zeer geliefde wachtwoordmanager. Het is vooral een gemakkelijke tool om al jouw wachtwoorden en gebruikersnamen op te slaan en te gebruiken. Maak je gebruik van 1Password, dan log je altijd gemakkelijk in op websites en worden formulieren voor je ingevuld. En dat met slechts een enkele klik. Gemakkelijker kan deze wachtwoordmanager je het echt niet maken.

Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor al jouw accounts

Het is een feit dat het niet verstandig is om vooral jouw accounts één en hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Dat maakt je kwetsbaar en je wilt niet dat al jouw wachtwoorden en dus jouw gegevens op straat komen te liggen. Met 1Password werk je veilig en worden jouw gegevens op de beste manier beschermd. Niet voor niets maken grote bedrijven als IBM, Slack en Shopify gebruik van 1Password.

Probeer de dienst veertien dagen gratis

Werken met deze passwordmanager is gemakkelijk. Het is een veilige maner om logins en wachtwoorden en ook creditcards te delen met mensen die dichtbij je staan en met wie je informatie wenst te delen. Kies je voor 1Paqssword dan kun je altijd je gang gaan zonder dat je al jouw wachtwoorden moet onthouden of ergens moet noteren. Deze wachtwoordmanager onthoudt ze allemaal voor jou. Het mooie is wel dat je zelf kunt testen of 1Password ook echt iets voor je is. De aanbieder biedt namelijk een termijn van 14 dagen waarin je deze dienst gratis kunt proberen. Deze wachtwoordmanager maakt ook veilig werken op afstand mogelijk, zeker als je kiest voor de business versie die aangeboden wordt. Genoeg redenen dus om het gebruik van deze wachtwoordmanager serieus te verwegen.

Waarom zou je 1Password gaan gebruiken?

Omdat je met deze wachtwoordmanager nooit meer al jouw wachtwoorden hoeft te onthouden. Dat wordt namelijk voor je gedaan, zoal dat ook geldt voor logins en gebruikersnamen.

Kun je niet gewoon met één wachtwoord werken?

Dat is niet verstandig. Dan zou iemand namelijk na een hack zomaar bij al jouw accounts – denk aan bijvoorbeeld de bank – kunnen. Daarom is het altijd beter om met een wachtwoord app te werken.

Wat heb je aan Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je alles over hoe en waar je precies in kunt loggen bij apps diensten en websites. Ook lees je hoe je veilig om kunt gaan met de wachtwoorden, door bijvoorbeeld een passwordmanager te gebruiken.

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)