True Key

Zoek je een wachtwoordmanager die gemakkelijk al jouw wachtwoorden beheert? Denk dan eens aan True Key van McAfee. Als er namelijk één partij is die staat voor veiligheid en weet hoe goed om te gaan met wachtwoorden, dan is het deze aanbieder wel.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

True Key beheert automatisch al jouw wachtwoorden

True Key beheert automatisch al jouw wachtwoorden. True Key slaat wachtwoorden automatisch op en vult ze meteen ook voor je in. Je hoeft dit door te kiezen voor True Key dus nooit meer zelf te doen. Zoals gezegd staat deze passwordmanager voor absolute veiligheid. Er is sprake van de beste versleuteling en codering middels AES 256. Jij bent als enige in staat om te ontsleutelen en kunt alleen bij jouw gegevens. De verificatie bij True Key gebeurt altijd op basis van tenminste twee factoren.

Privacy van de gebruiker staat altijd op de eerste plaats bij True Key

De passwordmanager van McAfee staat voor slim en voor zeer veilig. Bovendien kun je meteen met deze wachtwoordmanager aan de slag. Je kunt je gemakkelijk aanmelden en kunt vrijwel meteen aan de slag als je kiest voor de wachtwoordmanager. Voor aanbieder McAfee straat de privacy van de gebruiker altijd op de eerste plaats. Dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare wachtwoordmanager blijkt wel uit het feit dat ook grote partijen als Uber, Instagram en Pinterest al jarenlang zaken doen met het product van McAfee.

Niemand kan nog zonder een goede wachtwoordmanager

Je kunt tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een goede wachtwoordmanager. Dit omdat vrijwel iedereen wel een of meerdere accounts heeft bij verschillende apps, websites en diensten. Omdat het zeer aan te raden is om steeds met wisselende wachtwoorden te werken. En daardoor wordt het gewoon steeds moeilijker om al jouw wachtwoorden goed te onthouden. Een goede wachtwoordmanager neemt dit van je over. Wil je een van de betere wachtwoord apps? Dan is kiezen voor deze aanbieder een verstandige keuze.

Alles over inloggen lees je hier op Inlog.nl

Hier op Inlog.nl vind je alle informatie over hoe je goed en veilig in kunt loggen. Je leert ook waar je precies in moet loggen en waar en hoe jij je voor een dienst of app aan kunt melden. Daarnaast wordt dus uitdrukkelijk aandacht besteed aan goed wachtwoordbeheer en het gebruik van een goede passwordmanager.

Is True Key een goede wachtwoordmanager?

Dat mag je gerust zeggen. True Key geldt als een van de beste wachtwoordmanagers die beschikbaar is. Er is sprake van versleuteling en verificatie vindt plaats op basis van tenminste twee factoren. In alles staat de privacy van de gebruiker voorop.

Waaruit blijkt nog meer dat True Key een goede partner is?

Dat True Key een goede wachtwoordmanager is, blijkt onder meer ook uit het feit dat grote partijen als Uber, Instagram en Pinterest er zaken mee doen. Dat zegt wellicht niet alles, wel heel erg veel.

Welke informatie kun je vinden op Inlog.nl?

Op deze website lees je alles wat met inloggen te maken heeft. Je leest waar je inlogt en welke stappen je doorloopt om goed in te loggen. Voorts is er voldoende aandacht voor het goed gebruiken van al jouw wachtwoorden end e voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)