Keeper

Steeds meer mensen zoeken een goede wachtwoordmanager. Een van deze wachtwoordmanagers is Keeper. Bij deze wachtwoordmanager staat cyberbeveiliging hoog in het vaandel. Met een app van Keeper kun jij jezelf, jouw gezin en jouw bedrijf op de beste manier beschermen tegen wachtwoord gerelateerde gegevenslekken en andere cyberdreigingen.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

Keeper reviews en ervaringen: “Met Keeper zijn al jouw wachtwoorden veilig”

Het is een gegeven dat we tegenwoordig nets anders doen dan gebruik maken van apps, diensten en websites. Bij al deze diensten hebben we een eigen account waarop we in kunnen loggen. Het is nooit verstandig om steeds hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Je wordt dan veel te kwetsbaar en je wilt niet dat anderen aan de haal gaan met jouw gegevens en zo jouw bankzaken kan doen of zaken te gaan doen met de overheid. Zaak dus om steeds verschillende wachtwoorden te gebruiken. Omdat het moeilijk is om al die verschillende wachtwoorden te onthouden, is het goed om voor een wachtwoordmanager te kiezen. En Keeper kan je wat dat betreft op jouw wenken bedienen.

Bescherming tegen gegevenslekken en cyberdreiging

Keeper beschermt jezelf, jouw gezin en jouw bedrijf tegen allerlei wachtwoord gerelateerde gegevenslekken en andere dreigingen. Kies je voor Keeper, dan kun je kiezen voor verschillende abonnementen, speciaal voor bedrijven en speciaal voor de familie in de vorm van Keeper Family. Kies je voor het laatste abonnement, dan kun je gemakkelijk jouw wachtwoorden delen met jouw gezinsleden. Kies je voor Keeper, dan loop je wat betreft het gebruik van wachtwoorden nooit enig risico.

Kies voor een gezins- of een bedrijfsabonnement

Het gezinsabonnement biedt veel mogelijkheden. Tot vijf gezinsleden kunnen dan hun eigen privékluis gebruiken en op die manier ook veilig hun wachtwoorden met elkaar delen. Deed je dat tot voor kort nog via een appje of SMS, dat is bij Keeper dus niet nodig. Met Keeper loop je geen risico’s en hoef je nog slechts één wachtwoord te onthouden. Gegevens worden automatisch ingevuld en dat geldt eveneens voor bankzaken. Goed idee dus om te kiezen voor de diensten van Keeper, een van de betere wachtwoordmanagers die er beschikbaar is.

Check altijd de informatie op Inlog.nl

Hier op Inlog.nl kun je alles lezen over het goed gebruiken van wachtwoorden en het gebruik van een passwordmanager. Aan de andere kant wordt er – zo doet de naam van de website natuurlijk al vermoeden- volop aandacht besteed aan het op de juiste wijze inloggen. Ook leer en lees je hier waar je bij apps, diensten en websites in moet loggen.

Wat is Keeper?

Keeper is een wachtwoordmanager die jouw wachtwoorden voor je bewaart. Op die manier hoef je niet zelf al jouw wachtwoorden te onthouden. Met Keeper kies je voor veiligheid en er zijn verschillende abonnementen beschikbaar.

Waarom gebruik je een password manager?

Omdat het tegenwoordig geen doen is om alle verschillende wachtwoorden nog uit je hoofd te kennen. En omdat het gebruik van steeds hetzelfde wachtwoord zeer onverstandig is, doe je er zeer verstandig aan om voor een professionele wachtwoordmanager te kiezen.

Welke informatie vind je hier op Inlog.nl?

Op Inlog.nl vind je alles over inloggen. Hoe log je in en waar log je in? Ook wordt stilgestaan bij het belang van het goed gebruiken van wachtwoorden en het gebruik van een wachtwoordmanager.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)