Wachtwoord app

Het is een fantastische ontwikkeling dat we veel van onze zaken tegenwoordig gemakkelijk en snel online kunnen regelen. We hebben een account bij de bank, bij de verzekering en voor onze social media kanalen en willen we aanpassingen doen, dan loggen we in op ons account en kunnen we aan de slag. Heb je vragen aan de overheid of wil je de maandtermijn bij de energieleverancier aanpassen? Het kan allemaal heel simpel door in te loggen bij jouw account en zaken aan te passen. Bij het inloggen gebruik je – als je verstandig bent- steeds een ander wachtwoord. En om al die wachtwoorden goed te managen, is het verstandig gebruik te maken van een wachtwoordmanager of een wachtwoord app.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

Geen zorgen meer over jouw wachtwoorden met de wachtwoord app

Hoe je goed moet inloggen en hoe je een eigen account kunt realiseren? Dat lees je allemaal hier op Inlog.nl. Bij het inloggen is het vaak een kwestie van het combineren van het juiste wachtwoord bij de juiste gebruikersnaam. En precies daar kan de schoen wel eens wringen. We hebben ondertussen zoveel accounts in beheer, dat je nogal wel eens een wachtwoord kunt vergeten. Kies je voor een wachtwoord app, dan hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken.

Met de app kies je voor een digitale kluis

Met een app kies je voor een soort van digitale kluis voor al jouw wachtwoorden en gebruikersnamen. Het enige wat dan nog rest is dat je alleen nog het wachtwoord voor het gebruik van de wachtwoord app hoeft te onthouden. De speciale app voor wachtwoorden doet vervolgens alle werk. Bezoek je namelijk een website of een app, dan vult de wachtwoord app automatisch het juiste wachtwoord en de juiste gebruikersnaam in.

Zorg dat je gebruik maakt van verschillende wachtwoorden

De app voor jouw wachtwoorden die beschikbaar is, kun je gebruiken op uiteraard de smartphone, maar zeker ook op de computer en de tablet. Wat betreft wachtwoorden is het zo dat het zeer onverstandig is om steeds hetzelfde wachtwoord te kiezen. Dan word je namelijk wel erg kwetsbaar en kunnen derden met behulp van één en hetzelfde wachtwoord ongewenst gebruik maken van al jouw online accounts. En dat is uiteraard nou niet de bedoeling.

Creëer een goed wachtwoord voor de wachtwoord app

Met heel veel verschillende wachtwoorden, word het best lastig om die allemaal goed te onthouden. Met de wachtwoord app is dat dus niet langer noodzakelijk. Het is dan alleen nog zaak om een goed wachtwoord voor deze app te bedenken, iets waarbij de password app je overigens ook weer bij kan helpen.

Waarom zou je een wachtwoord app gaan gebruiken?

Omdat je dan voor het inloggen de beschikking hebt over een digitale kluis voor al jou wachtwoorden en gebruikersnamen . Je hoeft dus niet zelf meer al de verschillende wachtwoorden te onthouden.

Hoe werkt de wachtwoord app?

Wil je inloggen en gebruik je de app, dan worden zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord al automatisch voor je ingevuld. Dat betekent dus dat je niet meer zelf al jouw wachtwoorden hoeft te onthouden.

Welke informatie vind je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je alles over hoe je op de juiste wijze in moet loggen en waar je precies in moet loggen. Ook wordt dus nadrukkelijk aandacht besteed aan het goed beheren van jouw wachtwoorden.

5/5 - (31 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)