SafeInCloud

Mocht je op zoek zijn naar een speciale app die al jouw wachtwoorden beheert en je op ene veel breder vlak van dienst kan zijn, dan zou je zo maar eens uit kunnen komen bij SafeInCloud. SafeInCloud is een wachtwoordmanager die vanaf 2012 actief is en waarvan ondertussen al meer dan een miljoen mensen gebruik van maken. Typisch SafeInCloud is dat het steeds opnieuw met nieuwe functies komt en dat de dienst steeds opnieuw beter wordt.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

SafeInCloud reviews en ervaringen: “Zo zijn al jouw wachtwoorden veilig”

Met een wachtwoord app ben je meer mans. Zonder een dergelijke app zou je al jouw wachtwoorden moeten onthouden en dat vat bepaald nog niet mee. We gebruiken namelijk steeds meer diensten, apps en websites en dat betekent dat je ook steeds meer wachtwoorden krijgt. Het is namelijk onverstandig om steeds hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Dan namelijk maak je het eventuele hackers wel erg gemakkelijk. Kies je voor SafeInCloud, dan heb je verder geen gedoe meer met wachtwoorden.

Steeds betere functies en verbeteringen

Van alle aanbieders is SafeInCloud best een bijzondere. Dat dus vanwege de steeds betere functies en de betere dienstverlening die geboden wordt. Verder krijg je met deze wachtwoorden app niet te maken met maandelijkse of andere extra kosten. Je koopt slechts één keer de licentie en bent verder je leven lang klaar. Met een licentie kun je op een onbeperkt aantal van jouw apparaten met hetzelfde besturingssysteem aan de slag.

Je krijgt een gratis desktopapp bij deze wachtwoordmanager

SafeInCloud wordt alom gezien als een van de beste wachtwoord apps die beschikbaar is. Zo wordt bijvoorbeeld gewerkt met biometrische authenticatie. Dat betekent dat je steeds direct toegang hebt tot jouw gegevens middels een vingerafdruk, TouchID of FaceID. Kies je voor SafeInCloud, dan krijg je ook de beschikking over een gratis desktop app en is sprake van zero knowledge beveiliging. Dat houdt simpelweg in dat niemand ooit iets weet van jouw gegevens. De gegevens worden namelijk altijd versleuteld met een zeer sterker 256 bits AES, en dit op apparaten, computers en in de cloud.

Lees alles over inloggen op Inlog.nl

SafeInCloud werkt eveneens met cloud synchronisatie. Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met een account op Google Drive, Dropbox en OneDrive. Deze wachtwoord app staat eveneens bekend om het genereren van zeer sterke wachtwoorden. Op deze website lees je alles over de mogelijkheden de je hebt als je kiest voor een wachtwoordmanager. Ook lees je op Inlog.nl; hoe je de juiste stappen doorloopt om goed en veilig in te loggen en krijg je informatie over waar je precies in moet loggen.

Waarom kies je voor SafeInCloud?

Omdat dit een van de beste wachtwoordmanagers is die er op de markt beschikbaar is. Veiligheid staat bij deze dienst zeer hoog in het vaandel. Ook wordt deze app steeds opnieuw beter en krijg je steeds opnieuw te maken met nieuwe functies.

Is het verstandig om een wachtwoord app te kiezen?

Dat is het zeker. Het is tegenwoordig lastig om alle wachtwoorden die je gebruikt te onthouden. Dat is dus niet meer nodig als je gebruik maakt van een wachtwoord app. Je hoeft dan alleen nog maar het wachtwoord van deze app te onthouden. En zo word jouw online leven een stuk overzichtelijker.

Wat lees je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je hoe je gemakkelijk en vertrouwd in kunt loggen en waar je precies in kunt loggen. Verder is er aandacht voor het veilig gebruiken van wachtwoorden en de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)