NordPass

Als jij geen gedoe meer wilt met jouw wachtwoorden, dan is het verstandig te kiezen oor een wachtwoord app of wachtwoordmanager. Dan hoef jij jouw eigen wachtwoorden niet langer zelf te onthouden en weet je bovendien dat je altijd een sterk en veilig wachtwoord hebt. Als het gaat om een wachtwoordmanager, dan heb je nogal wat te kiezen. Er zijn verschillende partijen die een prima wachtwoordmanager aan kunnen bieden. En één daarvan is NordPass.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

NordPass reviews en ervaringen: “Kies voor veiligheid, kies voor NordPass”

We loggen elke dag opnieuw in en voor al onze accounts gebruiken we de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Het is zeer onverstandig om voor alle accounts steeds hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Word je dan gehackt, dan hebben derden ongewenst toegang tot al jouw accounts en dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Om deze en nog veel meer reden is het dus verstandig om voor een wachtwoord app te kiezen.

Kies je voor een gratis of voor een Premium versie?

Kies je voor NordPass, dan kies je voor veiligheid. Zo is NordPass een product van hetzelfde team dat ook NordVPN heeft gemaakt, een VPN service provider. Er is door het team ontzettend veel aandacht besteed aan de veiligheid en de gevaren die constant op de loer liggen. NordPass geldt als een van de veiligste wachtwoordmanagers die er beschikbaar zijn. Bij NordPass kun je gebruik maken van een gratis dienst, er is daarnaast ook een Premium versie beschikbaar. Deze laatste versie biedt je net wat meer voordelen ten opzichte van de gratis variant.

Een gecodeerde wachtwoordkluis

NordPass helpt je om al jouw wachtwoorden en notities veilig te organiseren en ze handig op één plek te bewaren. Je kunt de wachtwoord app van NordPass om de reden wel beschouwen als een gecodeerde wachtwoordkluis. Behalve dat al jouw wachtwoorden veilig zijn als je gebruik maakt van NordPass, heeft deze aanbieder je nog veel meer te bieden, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Zo kun je met behulp van NordPass betrekkelijk eenvoudig al jouw wachtwoorden delen met andere gebruikers van NordPass. Terg naar de veiligheid. NordPass staat bekend om het bieden van veiligheid. Zo is het in staat dat het datalekken kan scannen op wachtwoordlekken. As je dus echt een veilige plaats zoekt voor wachtwoorden en gebruikersnamen, dan is het zeer verstandig om juist voor deze aanbieder te kiezen.

Wat is NordPass?

Dit is een aanbieder van een wachtwoordmanager. Bij deze aanbieder kun je de wachtwoorden voor de accounts waar je inlog gemakkelijk bewaren. Ook kun je wachtwoorden delen. Bovenal kies je voor veiligheid als je kiest voor deze aanbieder.

Waarom maak je gebruik van een passwordmanager?

Omdat het niet erg verstandig is om voor al jouw accounts één wachtwoord te gebruiken. Dan word je namelijk wel erg kwetsbaar. Omdat het lastig is om veel verschillende wachtwoorden te onthouden, is het gebruik van een wachtwoordmanager erg verstandig.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl lees je alles wat met inloggen te maken heeft en waar je precies in moet loggen. Ook wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan het op de juiste wijze gebruiken van al jouw wachtwoorden.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)