Dashlane

Je raakt soms gewoon de kluts kwijt. Je hebt tegenwoordig zoveel accounts en wachtwoorden, dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos soms niet meer ziet. Daar is echter een oplossing voor in de vorm van een wachtwoordmanager. Met een wachtwoordmanager heb je in feite geen omkijken meer naar de wachtwoorden en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over veilig gebruik van wachtwoorden. Ben je op zoek naar een geschikte wachtwoord app, dan zou je kunnen kiezen voor Dashlane.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

Dashlane reviews en ervaringen: geeft jouw wachtwoorden een veilige plek

‘Geef al jouw wachtwoorden een veilige plek’. Dat is waar Dashlane voor staat. Dashlane maakt internet een stuk veiliger en ook eenvoudiger. Dashlane staat zeer goed bekend en is onmisbaar geworden voor meer dan 14 miljoen gebruikers wereldwijd, als zij verschillende wachtwoorden om in te loggen hebben en daar een veilige plek voor zoeken.

Met deze wachtwoordmanager word het digitale leven gemakkelijker

Dashlane maakt het jou gemakkelijk. De app vult al jouw wachtwoorden en betalingen net als jouw persoonlijke gegevens in als je die nodig hebt. Dat doet Dashlane overal op het web en op elk apparaat. Deze wachtwoordmanager staat bekend als een van de marktleiders in beveiliging. Je krijgt altijd meteen melding als er sprake is van lekken en er gevaar voor hacken bestaat bijvoorbeeld.  Kies je voor deze aanbieder, dan kun je altijd meteen aan de slag en bespaar je kostbare tijd. Je surft op internet zonder welk obstakel dan ook en Dashlane blijkt als geen ander in staat om ook jouw online leven zeer drastisch te vereenvoudigen.

Sla een onbeperkt aantal wachtwoorden op

Dashlane slaat wachtwoorden en logins op als jij je op internet begeeft. Het aantal wachtwoorden dat opgeslagen wordt is onbeperkt. Je kunt bij deze aanbieder bovendien de gegevens synchroniseren op alle apparaten die jij gebruikt.  Kies je voor Dashlane, dan worden adressen en andere formulieren al ingevuld en dat met vaak slechts één simpele druk op de knop. Op die manier hoef je dus nooit meer te zoeken naar bijvoorbeeld kaartnummers en wordt ook afrekenen ineens een stuk gemakkelijker. Wat wil je nou nog meer?

Check altijd eerst Inlog.nl

Hier op de website Inlog.nl vind je echt alles wat te maken heeft met veilig inloggen. Je leest er de stappen die je moet doorlopen en bovendien is er aandacht voor het goed en veilig gebruik van de verschillende wachtwoorden die je gebruikt om in te loggen bij al jouw accounts.

Wat heeft Dashlane je te bieden?

Dashlane is een bekende wachtwoord app die een veilige plek biedt bij al jouw wachtwoorden en andere belangrijke en gevoelige gegevens. Je kunt bij deze wachtwoordmanager een onbeperkt aantal wachtwoorden op.

Waarom zou je een wachtwoordmanager gaan gebruiken?

Omdat je als je inlogt bij voorkeur steeds verschillende wachtwoorden gebruikt en het lastig is om deze wachtwoorden allemaal zelf te onthouden. Met het gebruik van een password manager is dat niet meer nodig.

Welke informatie biedt Inlog.nl je precies?

Op Inlog.nl vind je alles wat te maken heeft met veilig en verantwoord inloggen. Daarnaast is er ook in ruime mate aandacht voor het goed en veilig gebruiken van al jouw verschillende wachtwoorden.

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)