Kaspersky Password Manager

Je bent online tegenwoordig allesbehalve veilig. Hackers liggen constant op de loer en voor je het weet gaan derden er met jouw online gegevens van door. Dat wil niemand, en om die reden is het verstandig voor veiligheid te kiezen. Dat geldt zeker ook voor de wachtwoorden die je beheert. Omdat je vaak over verschillende accounts beschikt en er goed aan doet met verschillende wachtwoorden te werken, is het goed een wachtwoordmanager te nemen Je zou in dat geval kunnen kiezen voor Kaspersky Password Manager.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

Nooit meer jouw wachtwoorden kwijt met Kaspersky Password Manager

Kies je voor Kaspersky Password Manager, dan ben je nooit je wachtwoorden nog kwijt. Je hoeft alleen het hoofdwachtwoord nog maar te onthouden en Kaspersky Password Manager doet vervolgens de rest. Surf je op het internet en wil je inloggen op een account, dan vult Kaspersky Passwoord Manager die gewoon voor je in. Daar heb je dus nooit meer omkijken naar. De kans dat je gehackt wordt is met Kaspersky Password Manager dus gering en die veiligheid is precies wat je zoekt op het lang niet altijd veilige internet.

Gebruik altijd verschillende wachtwoorden

We loggen tegenwoordig heel erg vaak in. Denk maar aan de bank, de verzekering en de mail bijvoorbeeld. Omdat je steeds andere wachtwoorden moet gebruiken, wordt het bovendien steeds lastiger om al die verschillende wachtwoorden zelf te onthouden. Nog een reden om voor Kaspersky Password Manager te kiezen!

Kaspersky Pass Wordmanager reviews en ervaringen: “Een passwordmanager met heel veel extra functies”

Kaspersky Password Manager is niet zomaar een wachtwoordmanager. Je hebt bij deze aanbieder echt heel veel te kiezen en kunt verschillende abonnementen afsluiten. Kies je voor de meest uitgebreide variant, dan krijg je heel wat meer dan alleen een password manager. Je krijgt dan bijvoorbeeld ook realtime anti virus, anti phishing, je weet dat je altijd veilig betaalt en kunt gebruik maken van snelle en slimme VPN. Je krijgt bovendien de beschikking over een Ad Blocker, je kunt altijd vertrouwelijk browsen, expliciete content kan geblokkeerd worden en je kunt het beheer van de schermtijd regelen. Ook kun je werken et een GPS locatie voor de kinderen. En zo heeft Kaspersky Password Manager je gewoon heel erg veel te bieden.

Op deze website lees je overigens meer dan alleen informatie over het gebruik van een wachtwoordmanager. Je leert en leest hier namelijk ook alles over hoe en aar je precies in kunt loggen bij apps, websites en diensten. Maak er gebruik van!

Waarom kies je voor Kaspersky Password Manager?

Omdat je dan kiest voor een wachtwoordmanager die je nogal wat extra’s te bieden heeft. Bovenal echter, worden de wachtwoorden die je gebruikt altijd veilig en goed opgeslagen. Naar jouw wachtwoorden heb je geen omkijken meer.

Waarom is een wachtwoord app zo belangrijk?

Omdat je beschikt over veel accounts en gebruik maakt van veel verschillende wachtwoorden die je onmogelijk zelf kunt onthouden. Met het gebruik van een speciale app is dat probleem voorgoed verleden tijd.

Wat heeft Inlog.nl je zoal te bieden?

Op Inlog.nl lees je alles over het veilig beheren van wachtwoorden. in de vorm van het gebruik van een wachtwoordmanager. Ook lees je hier hoe je veilig en vertrouwd in kunt loggen en waar je precies in moet loggen.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)