LastPass

Het valt niet altijd mee om al jouw wachtwoorden goed te onthouden. Integendeel zelfs. We hebben steeds meer accounts waarop we in kunnen loggen en dat vraagt om steeds meer wachtwoorden. Het is namelijk nooit verstandig om altijd met hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Als je het jezelf gemakkelijk wilt maken, dan is het gebruik van een wachtwoordmanager echt aan te raden. In dat kader zou je kunnen kiezen voor LastPass. Dan weet je zeker dat het met het wachtwoordbeheer wel in orde is.

AppVoordelenGoed om te weten
NordPass Wachtwoord App aanvragen
NordPass Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ 30 dagen niet goed, geld terug garantie
✅ Tip: gebruik ook in combinatie met NordVPN
Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,09 p/m

of meer info
RoboForm Wachtwoord App aanvragen
RoboForm Everywhere Wachtwoord App
✅ Overal waar je bent en met elk apparaat veilig inloggen
✅ Goede support

Meer informatie >
Review: ⭐⭐⭐
Al vanaf € 1,49 p/m

of meer info

LastPass reviews en ervaringen: “LastPass; de automatische piloot voor al jouw wachtwoorden”

LastPass maakt, zo zeggen ze zelf, jouw leven gemakkelijker en staat bekend als de automatische piloot voor al jouw wachtwoorden. Met LastPass wordt aanmelden en inloggen gemakkelijk en kun je sneller aan de slag. Bij LastPass is het een kwestie van aanmelden en aan het werk. Als je een wachtwoord in LastPass opslaat, dan is dat wachtwoord steeds beschikbaar. Dat maakt werken gemakkelijker en vooral ook sneller. LastPass maakt het bestelproces eveneens een stuk gemakkelijker. Stel je wilt iets betalen, dan vult deze wachtwoordmanager jouw profiel en al jouw betalingsgegevens automatisch in. Hetzelfde geldt voor de verzendgegevens de noodzakelijk zijn.

Zo kies je altijd voor sterke wachtwoorden

Kies je voor LastPass dan kies je automatisch altijd voor sterke wachtwoorden. De ingebouwde wachtwoordengenerator maakt erg lange en willekeurige wachtwoorden aan. Op die manier zijn al jouw accounts prima beschermd tegen hackers. Met deze wachtwoordmanager sla je alle gegevens digitaal op; je moet dan denken aan bijvoorbeeld verzekeringsgegevens, lidmaatschapen en de wachtwoorden voor de wifi. Al deze informatie kun je met behulp van LastPass steeds snel en veilig terugvinden.

Zo kun je ook derden gemakkelijk toegang tot jouw accounts bieden

Kies je voor deze wachtwoord app dan kun je ook derden steeds gemakkelijk toegang bieden. Je kunt bijvoorbeeld vrienden en gezinsleden toegang tot accounts bieden als er sprake is van een noodsituatie. Het is en blijft een feit dat het niet slim is om altijd me hetzelfde wachtwoord aan de slag te gaan. Dan word je wel erg kwetsbaar namelijk. Op Inlog.nl lees je alles over veilig en vertrouwd inloggen en vind je dus ook alles over het veilig gebruiken van jouw wachtwoorden.

Wat is LastPass?

LastPass staat voor sterk wachtwoordbeheer, ideaal dus als je verschillende accounts hebt om in te loggen. LastPass geldt ook wel as automatische piloot voor al jouw wachtwoorden.

Waarom gebruik je een wachtwoordmanager?

Omdat je verschillende accounts hebt, gebruik je verschillende wachtwoorden. Om die te onthouden, valt niet altijd mee. Een wachtwoordmanager doet doet allemaal voor jou en dat is wel zo veilig.

Wat lees je hier op Inlog.nl?

Op Inlog.nl vind je alle informatie over hoe je inlogt en waar je precies inlogt. Ook wordt aandacht besteed aan het veilig gebruik van wachtwoorden, ook belangrijk als je met verschillende accounts werkt.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)