AliExpress inlog, direct AliExpress inloggen

Waar inloggen AliExpress?

Om in te loggen bij AliExpress, bezoek je eerst hun website. De standaardtaal is Engels, maar je kunt de website ook in het Nederlands instellen, wat handig is voor prijzen in euro’s. Het inlogproces is eenvoudig: klik op ‘Account’ rechtsboven of naast de banner op de homepage en kies voor aanmelden of registreren.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij AliExpress?

Eenmaal ingelogd bij AliExpress, kun je bestellingen volgen, contact opnemen met verkopers en je verlanglijstje beheren. Bovendien biedt het platform een app voor Android en iOS, waarmee je gemakkelijk orders kunt volgen en aankopen kunt doen.

Aanmelden AliExpress: zo kan je klant worden bij AliExpress

Om klant te worden bij AliExpress, moet je een account aanmaken. Dit doe je door op de aanmeldknop te klikken en je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Er is ook een optie om in te loggen via Facebook, wat het proces nog eenvoudiger maakt.

Wachtwoord AliExpress vergeten?

Ben je het wachtwoord voor je AliExpress-account vergeten? Geen probleem, je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg de eerste stappen van het aanmeldproces en klik op ‘wachtwoord vergeten’ in de popup. Je ontvangt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het is verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken om je wachtwoorden veilig te bewaren en te beheren. Meer informatie hierover vind je op Inlog.nl Wachtwoordmanager.

Over AliExpress

AliExpress, een onderdeel van de Alibaba Group, is een van de grootste online retailplatforms ter wereld. Het biedt een breed scala aan producten, van kleding tot elektronica, tegen zeer concurrerende prijzen. Het platform staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en aantrekkelijke prijzen. AliExpress maakt online shoppen toegankelijk en biedt diverse betaalopties, waaronder iDeal en Klarna. Met een levertijd variërend van enkele dagen tot enkele weken, is AliExpress een populaire keuze voor online shoppers over de hele wereld.

Hoe maak ik een account aan bij AliExpress?

Om een account aan te maken bij AliExpress, bezoek je hun website en klik je op de aanmeldknop. Vul je gegevens in en volg de instructies.

Kan ik inloggen bij AliExpress met mijn Facebook-account?

Ja, je kunt eenvoudig inloggen bij AliExpress met je Facebook-account door op de ‘Login met Facebook’-knop te klikken.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor AliExpress ben vergeten?

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ tijdens het inlogproces en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe kan ik de taal wijzigen naar Nederlands op AliExpress?

Op de homepage van AliExpress kun je de taal wijzigen naar Nederlands, wat handig is voor prijsweergave in euro’s.

Welke betaalmethodes worden ondersteund door AliExpress?

AliExpress ondersteunt diverse betaalmethodes, waaronder iDeal en Klarna.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van AliExpress?

AliExpress biedt klantenservice via e-mail en chat, hoewel communicatie soms stroef kan verlopen omdat deze voornamelijk in het Engels is.

Hoe lang duurt de levering bij AliExpress?

De levertijd bij AliExpress varieert, maar de meeste pakketjes komen binnen drie weken aan, afhankelijk van de gekozen verzendmethode.

Is het veilig om bij AliExpress te bestellen?

AliExpress is over het algemeen een veilig platform om te bestellen, maar het is aan te raden om beoordelingen en verkopersratings te controleren voordat je een aankoop doet.

4.8/5 - (5 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie