ASR inlog, direct ASR inloggen

Natuurlijk biedt ook verzekeringsgroep ASR de mogelijkheid om een eigen account aan te maken en om in te loggen. Hoe je nou precies inlogt op een website, dienst of een app, lees je hier op de website Inlog.nl. Je leest hier ook meteen waar je in moet loggen en hoe je veilig om kunt gaan met al jouw verschillende wachtwoorden. Verder worden hier de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Je kunt ze hoer vergelijken om zo de voor jou beste wachtwoordmanager te kiezen.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Mijn ASR?

Inloggen bij ASR doe je via de website of via een app. Als je eenmaal een eigen account aangemaakt hebt, kun je inloggen. Je hebt dan wel altijd een DigiD nodig. Heb je die niet, dan dien je die dus altijd eerst aan te vragen. Een DigiD kun je zien als een digitaal paspoort en het bestaat uit een mailadres en een wachtwoord. Met een DigiD kun je door het invullen van emailadres en wachtwoord inloggen. Je kunt ook nog kiezen voor een extra SMS code. Dan weet je helemaal zeker dat je altijd veilig inlogt.

Aanmelden ASR, hoe kun je klant worden bij ASR

Aanmelden bij ASR verloopt via de veiligste manier, namelijk via iDIN. Dit is een nog relatief nieuwe manier van online identificeren met behulp van de bank. Je vraagt dan de bank om jouw naam, adres en geboortedatum te bevestigen. Deze gegevens worden vervolgens door ASR gecontroleerd. Kloppen de gegevens, dan kun je een eigen ASR account aanmaken. Door te werken met iDIN weet de verzekeraar zeker dat de juiste persoon bij de juiste account hoort.

Wachtwoord vergeten ASR

Hebben we het over een wachtwoord, dan doelen we in dit kader op het wachtwoord van jouw DigiD. Ook die kun je een keer vergeten natuurlijk. Is dat het geval, dan kun je via de website van DigiD een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt nu geen instructies via de mailbox om een nieuw wachtwoord aan te maken, die krijg je namelijk via de post. Dat betekent dat het dus wel enkele dagen kan duren voor je over een nieuw wachtwoord kunt beschikken. Over wachtwoorden gesproken; met een wachtwoordmanager hoef je helemaal niet zelf meer een wachtwoord in te vullen. Bezoek je namelijk een app, dienst of een website, dan vult de password manager dit automatisch voor je in. Ook hoef je nu nog maar één wachtwoord te onthouden. Elders op deze website worden overigens de beste wachtwoordmanagers nader aan je voorgesteld.

Over ASR

ASR is een Nederlandse verzekeringsgroep dat beursgenoteerd is. ASR voert de merken ASR, de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Andanta en Ditzo. ASR geldt als één van de grootste Nederlandse verzekeraars. Het staat bekend als een specialist op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen. Je kunt bij deze verzekeraar eveneens aan de slag met jouw pensioen, je sluit een zorgverzekering af en kunt er terecht voor een uitvaartverzekering.

Hoe log je nou precies in bij ASR?

Als je in wilt loggen bij ASR, dan dien je te beschikken over een DigiD, een digitaal paspoort. Dit DigiD bestaat uit een mailadres en een wachtwoord. Zonder een digitaal paspoort kun je dus niet inloggen op jouw eigen account bij de verzekeringsgroep.

Waarom zou je een wachtwoord app gaan gebruiken?

Omdat je met een wachtwoord app nog maar één wachtwoord hoeft te onthouden, die van de app zelf. Ga je met een app naar een dienst, website of een app, dan wordt het wachtwoord automatisch voor je ingevuld. Elders op deze pagina worden de beste wachtwoordmanagers nader aan je voorgesteld.

Welke informatie vind je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je precies hoe je in moet loggen op apps, diensten en websites. Ook lees je waar je precies in moet loggen en maak je kennis met de beste wachtwoordmanagers. Door ze te vergelijken, maak je altijd de voor jou beste keuze en kies je een wachtwoordmanager die precies bij jou past.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie