AtlasVPN inlog, direct AtlasVPN inloggen

Waar inloggen AtlasVPN?

Om in te loggen op de AtlasVPN-website bezoek je de accountpagina, voer je het e-mailadres van je account in en klik je op de “Log in”-knop. Vervolgens open je je e-mailinbox voor een e-mail met de onderwerpregel: “Device sign-in confirmation”. Door op de “Complete sign-up”-knop in de e-mail te klikken, word je ingelogd​​.

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij AtlasVPN?

Eenmaal ingelogd, kun je profiteren van de beveiligingsfuncties van AtlasVPN, waaronder het vermijden van IP/IPv6, DNS, of WebRTC lekken, waardoor je echte locatie beschermd blijft​​. De app biedt ook een Tracker Blocker en een Data Breach Monitor voor extra veiligheid​​.

Aanmelden AtlasVPN: zo kan je klant worden bij AtlasVPN

Voor het aanmaken van een AtlasVPN-account moet je een e-mailadres en betalingsinformatie verstrekken, zoals een creditcard, PayPal, of Google Pay. Het is ook mogelijk om met cryptocurrencies te betalen voor meer anonimiteit​. Na de betaling volg je de instructies voor het downloaden en installeren van de AtlasVPN-client op je apparaat​​.

Wachtwoord AtlasVPN vergeten?

AtlasVPN gebruikt eenmalige codes in plaats van wachtwoorden. Je ontvangt een code op je e-mailadres die je moet invoeren bij het inloggen. Dit systeem biedt meer veiligheid dan traditionele wachtwoorden, maar sommige gebruikers vinden het misschien minder handig​. Het is verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken. Meer informatie vind je op inlog.nl/wachtwoordmanager.

Over AtlasVPN

AtlasVPN, gelanceerd in 2019 en onderdeel van Nord Security sinds 2021, biedt een freemium VPN-service met applicaties voor diverse besturingssystemen. Het heeft meer dan 1000 servers in 49 locaties wereldwijd​. AtlasVPN gebruikt IPSec/IKEv2 en WireGuard tunneling protocollen en biedt ChaCha20 of AES-256 voor data-encryptie​​. In 2023 werd AtlasVPN erkend als een van de meest innovatieve VPN-bedrijven in het VK en Europa​.

Veelgestelde vragen:

Kan ik met AtlasVPN op meerdere apparaten tegelijkertijd inloggen?

Ja, AtlasVPN staat onbeperkt gelijktijdige verbindingen toe op één account, wat handig is voor families of huisgenoten met veel apparaten​.

Werkt AtlasVPN met Netflix en andere streamingdiensten?

Ja, AtlasVPN werkt met Netflix, evenals met Prime Video, Disney+, HBO Max, en Videoland​.

Is AtlasVPN veilig voor torrenting?

AtlasVPN handhaaft een strikt geen-logs beleid en heeft een kill switch in alle apps, wat het een veilige optie maakt voor torrenting​​.

Welke betalingsmethoden accepteert AtlasVPN?

AtlasVPN accepteert creditcards, PayPal, Google Pay, en cryptocurrencies als betalingsmethoden​.

Biedt AtlasVPN een gratis versie aan?

Ja, AtlasVPN biedt een freemium versie aan met basisfuncties, maar voor toegang tot alle functies is een premium abonnement nodig​​.

Hoe installeer ik AtlasVPN?

Download de AtlasVPN-client van de officiële website en volg de instructies voor installatie. Voor premium gebruikers is een bevestigingse-mail met een verificatiecode vereist​​.

Kan ik AtlasVPN op Linux gebruiken?

Ja, AtlasVPN biedt ondersteuning voor Linux Ubuntu met een command-line interface​.

Wat gebeurt er met mijn AtlasVPN-account nu het samengaat met NordVPN?

AtlasVPN zal op 24 april sluiten en bestaande klanten worden overgezet naar NordVPN​.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie