DuckDuckGo inlog, direct DuckDuckGo inloggen

Waar inloggen DuckDuckGo?

Om in te loggen bij DuckDuckGo, hoef je geen account aan te maken. DuckDuckGo is een zoekmachine die gericht is op privacy en daarom geen persoonlijke gegevens opslaat. Je hoeft dus niet in te loggen om gebruik te maken van de diensten van DuckDuckGo. Bezoek gewoon de website www.duckduckgo.com en begin met zoeken.

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij DuckDuckGo?

Aangezien DuckDuckGo geen inlogfunctie heeft, zijn er geen specifieke voordelen verbonden aan het inloggen. Je kunt echter profiteren van verschillende functies zonder een account te maken:

 • Anonieme zoekopdrachten uitvoeren zonder tracking
 • Zoekresultaten bekijken zonder gepersonaliseerde advertenties
 • Directe antwoorden krijgen op veelgestelde vragen
 • Gebruik maken van !bang-snelkoppelingen om snel naar andere sites te navigeren

Aanmelden DuckDuckGo: zo kan je klant worden bij DuckDuckGo

Je hoeft je niet aan te melden om gebruik te maken van DuckDuckGo. De zoekmachine is vrij toegankelijk voor iedereen. Volg deze eenvoudige stappen om te beginnen met zoeken:

 1. Open je webbrowser.
 2. Ga naar www.duckduckgo.com.
 3. Voer je zoekopdracht in en druk op Enter.

Wachtwoord DuckDuckGo vergeten?

Omdat DuckDuckGo geen inlogfunctie heeft, is het niet nodig om een wachtwoord te onthouden of terug te zetten. Dit maakt het gebruik van DuckDuckGo eenvoudig en veilig. Het is echter altijd verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken voor andere accounts en diensten die je online gebruikt. Een goede optie is de wachtwoordmanager van inlog.nl.

Over DuckDuckGo

DuckDuckGo is een zoekmachine die in 2008 is opgericht door Gabriel Weinberg. Het hoofdkantoor bevindt zich in Paoli, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. De missie van DuckDuckGo is om gebruikers een privaat en veilig alternatief te bieden voor andere grote zoekmachines zoals Google en Bing. DuckDuckGo onderscheidt zich door geen persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen of op te slaan. Hierdoor blijven je zoekopdrachten anoniem en word je niet gevolgd door gepersonaliseerde advertenties.

DuckDuckGo biedt een aantal unieke functies:

 • Privacybescherming: DuckDuckGo volgt je niet en deelt je zoekgeschiedenis niet met derden.
 • Eenvoudige interface: De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
 • Directe antwoorden: Dankzij instant antwoord-technologie krijg je snel antwoorden op je vragen zonder op links te hoeven klikken.
 • Open Source: Veel van de technologieën die DuckDuckGo gebruikt, zijn open source en kunnen door iedereen worden bekeken en gebruikt.

Veelgestelde vragen over DuckDuckGo

Wat is DuckDuckGo?

DuckDuckGo is een zoekmachine die zich richt op het beschermen van de privacy van de gebruiker door geen persoonlijke informatie te verzamelen of op te slaan.

Hoe werkt DuckDuckGo?

DuckDuckGo levert zoekresultaten door informatie te halen uit meer dan 400 bronnen, waaronder crowd-sourced sites zoals Wikipedia en andere zoekmachines zoals Bing.

Waarom zou ik DuckDuckGo gebruiken?

DuckDuckGo biedt een privacyvriendelijk alternatief voor andere zoekmachines. Het volgt je zoekgeschiedenis niet en toont geen gepersonaliseerde advertenties.

Is DuckDuckGo echt privé?

Ja, DuckDuckGo slaat geen persoonlijke gegevens op en deelt geen informatie met derden.

Kan ik DuckDuckGo instellen als mijn standaard zoekmachine?

Ja, je kunt DuckDuckGo instellen als je standaard zoekmachine in de instellingen van je webbrowser.

Heeft DuckDuckGo advertenties?

Ja, DuckDuckGo toont advertenties, maar deze zijn niet gepersonaliseerd. De advertenties zijn gebaseerd op de zoekwoorden die je invoert.

Wat zijn !bang-snelkoppelingen?

!bang-snelkoppelingen zijn commando’s die je kunt gebruiken om direct naar een specifieke website te zoeken vanuit DuckDuckGo. Bijvoorbeeld, “!w katten” brengt je direct naar de Wikipedia-pagina over katten.

Is DuckDuckGo beschikbaar als app?

Ja, DuckDuckGo heeft zowel een mobiele app voor iOS en Android als een browserextensie voor desktopgebruikers.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie