Inlog Hotmail – direct inloggen Hotmail

Hotmail geldt als een van de grootste providers ter wereld. Hoewel er mensen denken dat Hotmail is verdwenen, bestaan er nog steeds miljoenen Hotmail adressen en duizenden en duizenden mensen die dagelijks gebruik maken van deze gratis dienst. Dit misverstand heeft overigens vooral te maken met het feit dat de aanbieder druk is met de migratie naar Outlook.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Direct inloggen Hotmail

Als je de beschikking hebt over een Hotmail account, dan kun je gebruik maken van de diensten inloggen. Hoe je precies in kunt loggen en over veilig inloggen vind je alles hoer op de website Inlog.nl. Van Hotmail is bekend dat het vroeger een dienst was die werd aangeboden door Microsoft. Omdat dit niet meer het geval is, bestaat de naam nu eigenlijk niet meer en is de officiële naam nu Outlook. Als je direct in wilt loggen, dan ga je dus naar Outlook.com. Hoewel dit wellicht wat vreemd aandoet, kun je door in te loggen via Outlook.com gewoon gebruik maken van jouw account.  Nadat je naar Outlook.com bent gegaan, is het nog een kwestie van inloggen met het e-mailadres en met het wachtwoord.

Aanmelden Hotmail: zo kun je klant worden

Als jij gebruik wilt maken van een e-mailaccount van Hotmail.com, dan kun jij je dus aanmelden via Outlook.com. Op die plaats is het mogelijk om een Hotmail adres aan te maken. Hoe je dat doet? Klik eerst op de knop ‘registreren’. Je vult vervolgens jouw gegevens in en maakt op die manier jouw eigen account aan. Je bent extra gegevens nodig als je deze dienst ook op jouw smartphone wenst te installeren.

Wachtwoord vergeten Hotmail

Je kunt natuurlijk altijd een keer jouw wachtwoord vergeten. Dat is iets dat ons allemaal wel eens wil gebeuren. Je kunt dan via Outlook.com gewoon een nieuw wachtwoord aanvragen. Je kunt dit doen door onderaan het aanmeldscherm en onder het vakje met wachtwoord op de button ‘wachtwoord vergeten’ aan te klikken. Wil je niet meer geconfronteerd worden met een vergeten wachtwoord? Maak dan bij voorkeur gebruik van de verschillende wachtwoordmanagers die beschikbaar zijn.

Over Hotmail

Hotmail.com is een gratis web gebaseerde e-maildienst. Het tegenwoordige Outlook.com wordt gezien als de meest gebruikte service op dit gebied. Je kunt de service prima vergelijken met diensten als Yahoo Mail en Gmail. De dienst is opgericht in 1996 en aan de wieg van deze service stonden destijds Jack Smith en Sabeer Bhatia.

Hoe kun je inloggen bij Hotmail.com?

Dit kun je doen door naar Outlook.com te surfen en daar in te loggen met jouw e-mailadres en jouw eigen en unieke wachtwoord. Vervolgens kun je beschikken over de dienst en e-mails ontvangen en versturen.

Hoe kun jij je aanmelden bij deze e-maildienst?

Dit doe je eveneens door naar Outlook.com te gaan., Vervolgens registreer jij je daar en log je in met jouw mailadres en met jouw wachtwoord.

Wat vind je op Inlog.nl?

Op deze website krijg je hulp bij het op een veilige en verantwoorde manier inloggen bij webshops, diensten en apps. Ook krijg je advies wat betreft het bewaren van jouw wachtwoorden.

4.6/5 - (31 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie