Jortt inlog, direct Jortt inloggen

Waar inloggen Jortt?

Bij Jortt start je met boekhouden door eenvoudig je bankrekening te koppelen aan hun systeem. Dit proces is snel en zorgt ervoor dat Jortt’s Boekhoudbot direct begint met het verwerken van je boekhouding. Je boekhouding wordt hierdoor grotendeels geautomatiseerd, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.3

Wat is een goed alternatief voor Jortt?

 

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Jortt?

Eenmaal ingelogd bij Jortt, biedt de software diverse mogelijkheden: van het automatisch verwerken van boekingen tot het geven van fiscaal advies. Je krijgt ook ondersteuning bij de btw-aangifte dankzij de directe koppeling met de Belastingdienst, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert. Daarnaast kun je uren registreren, projecten beheren en offertes en facturen opstellen, wat het een veelzijdige tool maakt voor ondernemers.

Aanmelden Jortt: zo kan je klant worden bij Jortt

Om klant te worden bij Jortt en toegang te krijgen tot de uitgebreide boekhoudfunctionaliteiten, volg je een eenvoudig aanmeldproces via hun website. Jortt biedt verschillende abonnementen, waaronder een gratis optie voor facturering en offertes. Voor meer geavanceerde boekhoudmogelijkheden zijn er betaalde abonnementen beschikbaar, die je eerst 30 dagen gratis kunt uitproberen.

Wachtwoord Jortt vergeten?

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan biedt Jortt een eenvoudige manier om je wachtwoord te herstellen. Het is raadzaam om een wachtwoordmanager te gebruiken voor extra veiligheid en gemak. Meer informatie over wachtwoordmanagers vind je op https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over Jortt

Jortt staat bekend om zijn innovatieve aanpak van boekhouden. Het bedrijf, gevestigd in Amsterdam, is pionier in het automatiseren van de boekhouding met behulp van hun Boekhoudbot. Door voortdurende investeringen in R&D is Jortt uitgegroeid tot een marktleider op dit gebied. De software is speciaal ontworpen voor ondernemers, met als doel het boekhoudproces te vereenvoudigen en te automatiseren. Met Jortt besparen ondernemers tijd en geld, terwijl de foutenmarge aanzienlijk verkleind wordt.

Veelgestelde vragen:

Kan ik Jortt koppelen aan mijn bankrekening?

Ja, Jortt kan gekoppeld worden aan vrijwel alle Nederlandse banken, waaronder Bunq, ING, ABN AMRO, Rabobank, en meer, voor het automatisch verwerken van transacties.

Hoe werkt de btw-aangifte met Jortt?

Jortt vereenvoudigt de btw-aangifte door een directe koppeling met de Belastingdienst, waardoor het invullen van aangiftes sneller en met minder fouten verloopt.

Is Jortt geschikt voor ZZP’ers?

Jortt is zeer geschikt voor ZZP’ers, dankzij het aanbod van diverse pakketten die zijn toegespitst op de behoeften van zowel kleine als grotere ondernemingen.

Wat kost een abonnement bij Jortt?

Jortt biedt verschillende abonnementen, variërend van een gratis versie voor facturering en offertes tot betaalde versies voor uitgebreide boekhouding vanaf €22,50 per maand.

Hoe lang kan ik Jortt gratis uitproberen?

Jortt biedt de mogelijkheid om het systeem 30 dagen gratis uit te proberen, zodat je kunt ervaren of het bij jouw onderneming past.

Kan ik met Jortt ook facturen en offertes maken?

Ja, Jortt heeft een uitgebreide facturatie- en offertemodule waarmee je eenvoudig facturen en offertes kunt opstellen en beheren.

Biedt Jortt ondersteuning voor project- en urenregistratie?

Jortt biedt functionaliteiten voor het registreren van uren en het beheren van projecten, wat ideaal is voor ondernemers die werken op projectbasis.

Wat zijn de voordelen van automatisering met Jortt?

De automatisering van Jortt bespaart tijd en geld, verkleint de kans op fouten en biedt real-time inzicht in je financiële situatie, waardoor je betere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie