Marktplaats inlog, direct Marktplaats inloggen

Vrijwel iedereen in ons land doet zaken via Marktplaats of heeft dat wel eens gedaan. Om jouw eigen account te gebruiken, dien je in te loggen op dat account. Op Inlog.nl krijg je hulp bij het op de juiste wijze inloggen op websites, diensten en apps. Ook word je verteld waar je in moet loggen en hoe je veilig in kunt loggen. Ook is er volop aandacht voor het gebruik van een wachtwoordmanager. Op Inlog.nl worden alleen de beste wachtwoord apps aan je voorgesteld. Door die te vergelijken kies je de voor jou beste wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Marktplaats

Als je in wilt loggen op Mijn Marktplaats, dan breng je een bezoek aan de website. Behalve dat je meteen tal van advertenties onder ogen krijgt, vind je rechtsboven in de hoek een blauwe knop met daarop de tekst ‘Inloggen’. Om in te kunnen loggen maak je gebruik van een gebruikersnaam in combinatie met een wachtwoord.

Aanmelden Marktplaats, zo kun je klant worden bij Marktplaats

Voor je in kunt loggen op Mijn Marktplaats en advertenties kunt plaatsen, dien je uiteraard eerst een eigen account aan te maken. Je dient je dus aan te melden. Ga opnieuw naar de website en kies opnieuw rechtsboven in het scherm voor ‘inloggen’. Vervolgens krijg je de optie ‘maak een account aan’. Je krijgt een aantal invulvelden voorgetoverd die je invult. Je vult jouw naam in, jouw e-mailadres en kiest aan wachtwoord van tenminste zes tekens. Je herhaalt het wachtwoord nogmaals en geef aan dat je geen robot bent. Heb je dat gedaan, dan kun je aan de slag met jouw eigen account op Marktplaats.

Wachtwoord vergeten Marktplaats

Iedereen vergeet wel eens een wachtwoord. Niet zo gek, want we gebruiken zoveel wachtwoorden dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Ben je het wachtwoord van Marktplaats vergeten? Geen paniek, want onder de plek waar je normaal het wachtwoord invult, vind je een link ‘wachtwoord vergeten’. Door daar op te klikken kun je via een bericht via e-mail een nieuw wachtwoord aanmaken. Ben je het beu om zo nu en dan eens een wachtwoord te verliezen? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Dan hoef je alleen het wachtwoord van deze wachtwoord app nog maar te onthouden. Breng je een bezoek aan een dienst, website of app, dan wordt zowel wachtwoord als gebruikersnaam automatisch voor je ingevuld.

Over Marktplaats

Op Marktplaats kun jij goederen te koop aanbieden. Dit kan en mag van alles zijn. Je kunt er jouw auto verkopen, je kunt kleding te koop aanbieden en speelgoed proberen te verkopen. De meeste advertenties plaats je gratis. Uiteraard kun je via Marktplaats ook zelf spullen aanschaffen. Doorgaans koop je er nog mooie producten voor een zacht prijsje.

Kun je inloggen op een eigen account bij Marktplaats?

Ja, je kunt inloggen op Mijn Marktplaats. Dat doe je door jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord in te vullen. Met een eigen account kun je jouw advertenties beheren en kun je spullen te koop aanbieden.

Waarom zou je een wachtwoordmanager gaan gebruiken?

Omdat je dan geen wachtwoord mee kwijt gaat raken. Bezoek je een app, website of dienst, dan vult de wachtwoordmanager gebruikersnaam en wachtwoord automatisch voor je in. Ook hoef je nu alleen nog maar het wachtwoord voor de wachtwoord app te onthouden.

Welke informatie lees je hier op Inlog.nl?

Op Inlog.nl kun je lezen hoe je in kunt loggen op websites, apps en diensten. Ook lees je waar je in moet loggen en wordt aandacht besteed aan de voordelen die het gebruik van een wachtwoordmanager biedt.

5/5 - (19 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie