OneDrive inlog, direct OneDrive inloggen

Op Inlog.nl lees je precies hoe je in kunt loggen op talloze websites, apps en diensten. Je leest er dus ook hoe je in kunt loggen bij OneDrive van Microsoft. Verder lees je op dit platform waar je precies in moet loggen en wordt aandacht besteed aan veilig wachtwoordbeheer. Ook worden de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Door deze wachtwoord apps met elkaar te vergelijken, kies je altijd precies die wachtwoordmanager die bij jou en jouw wensen en eisen past.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen OneDrive?

Als je gebruik wenst te maken van OneDrive en in wilt loggen op een eigen account, dan surf je naar de website OneDrive.com. Op die website kies je voor ‘aanmelden’. Je voert vervolgens jouw Microsoft account in en klikt op ‘volgende’. Vervolgens tik je het wachtwoord in en selecteer je aanmelden. Je kunt vervolgens aan de slag met jouw eigen account en bijvoorbeeld bestanden online delen.

Aanmelden OneDrive, hoe kun je klant worden bij OneDrive?

Als jij in wilt kunnen loggen, dien je uiteraard wel over een eigen OneDrive account te hebben. Je gaat hiervoor naar OneDrive.com. Je selecteert nu ‘Gratis aanmelden’. Vervolgens selecteer je ‘Een Microsoft account aanmaken’. Vervolgens voer je een mailadres in en creëer je een wachtwoord. Je kunt ook kiezen voor de optie ‘Telefoonnummer gebruiken’. Wil je dat, dan voer jij jouw telefoonnummer in en klik je op de button ‘Volgende’. Je ontvangt vervolgens een code op de telefoon om je definitief aan te melden en om vervolgens in te loggen.

Wachtwoord vergeten OneDrive

Veruit de meeste mensen loggen in op OneDrive door de combinatie mailadres en wachtwoord in te voeren. Omdat we zoveel verschillende wachtwoorden gebruiken, wil het wel eens gebeuren dat je een wachtwoord vergeet. Geen paniek, want pal onder het invulveld van het wachtwoord vind je een link waarmee je een nieuw wachtwoord in kunt stellen voor OneDrive. Wil je nou niet langer de kans lopen om een wachtwoord te vergeten, maak dan voortaan gebruik van een wachtwoordmanager. Ga je dan namelijk naar een website, app of dienst, dan worden gebruikersnaam en wachtwoord gewoon automatisch voor je ingevuld. Handig is dat je hier op Inlog.nl voorgesteld wordt aan de beste wachtwoordmanagers. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Over OneDrive

OneDrive is een dienst van Windows Live. Het is een dienst die de mogelijkheid biedt om bestanden op te slaan op internet. Je kunt met jouw eigen computer bestanden op OneDrive online zetten en ze daarna met een andere computer via internet gewon weer openen. Het is eveneens een ideale dienst om bestanden met anderen te delen. OneDrive is gebouwd met de bekende HTML 5 technologie. Het ondersteunt uploads tot 300 MB.

Hoe kun je precies inloggen bij OneDrive?

Wil je inloggen, dan maak je een Microsoft account aan. Verder is het een kwestie van een wachtwoord gebruiken om in te loggen. Je zou nog kunnen kiezen voor het ontvangen van een code op de smartphone. Dit als je de veiligste manier van inloggen wilt en geen enkel risico wilt lopen.

Is het gebruik van een wachtwoordmanager aan te raden?

Ja, een wachtwoordmanager gebruiken is zeer verstandig. Bezoek je met een wachtwoordmanager namelijk een website, dienst of een app, dan wordt het wachtwoord automatisch voor jou ingevuld. Ook hoef je nu alleen nog maar het wachtwoord van deze wachtwoord app te gebruiken. Overigens worden de beste wachtwoordmanagers op deze website aan je voorgesteld.

Welke informatie vind je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl krijg je ondersteuning bij het inloggen op websites, apps en diensten. Ook wordt stilgestaan bij de voordelen die het gebruik van een wachtwoordmanager je biedt. Voorts worden de beste wachtwoordmanagers op deze website aan je voorgesteld. Ga ze vergelijken en je vindt altijd de voor jou beste wachtwoord app.

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie