Peaks inlog, direct Peaks inloggen

Waar inloggen Peaks?

Peaks biedt een platform waar je eenvoudig kunt inloggen om je beleggingen te beheren. Na het downloaden van de Peaks-app kun je direct inloggen om de waarde van je beleggingen en je winst of verlies te zien. De app biedt ook opties om geld op te nemen of in te leggen, je rendement te bekijken en je beleggingsopties aan te passen.​

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

.

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Peaks?

Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot diverse functies binnen de app. Je kunt je beleggingen en rendement bekijken, geld opnemen of inleggen, je portfolio beheren, en verschillende beleggingsdoelen instellen met meerdere Peaks-rekeningen. Daarnaast is het mogelijk vrienden uit te nodigen om ook met Peaks te starten, waarbij zowel jij als je vrienden starttegoed kunnen ontvangen​.

Aanmelden Peaks: zo kan je klant worden bij Peaks

Het aanmelden bij Peaks is eenvoudig. Download de app, kies een van de standaardportfolio’s en start met beleggen. Je kunt ook zelf je indexfondsen kiezen als je dat wilt. De app maakt beleggen toegankelijk zonder dat je over veel voorkennis beschikt​​.

Wachtwoord Peaks vergeten?

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan biedt Peaks de optie om je wachtwoord te resetten. Het is altijd verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken om je wachtwoorden veilig te bewaren en te beheren. Meer informatie over het gebruik van een wachtwoordmanager vind je op https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over Peaks

Peaks is een platform dat het eenvoudig maakt om te beleggen in duurzame indexfondsen. Door middel van de app kun je automatisch geld inleggen, bijvoorbeeld je wisselgeld, maandelijkse bedragen of handmatige inleggen via iDEAL, zonder transactiekosten tot een bepaald bedrag​. Peaks maakt het mogelijk om te beleggen in wereldwijd gespreide portfolio’s van duurzame indexfondsen, waarmee je goed gespreid belegt tegen lage kosten.

Veelgestelde vragen:

Hoe open ik een rekening bij Peaks?

Om een rekening bij Peaks te openen, download je de app en volg je de aanmeldingsprocedure. Hierbij kies je een portfolio en kun je direct starten met beleggen​​.

Wat zijn de kosten van beleggen bij Peaks?

De kosten bij Peaks bestaan uit pakketkosten, fondskosten, en transactiekosten. Deze zijn afhankelijk van je gekozen pakket en de hoogte van je inleg​​.

Kan ik mijn inleg aanpassen bij Peaks?

Ja, je kunt je inlegopties op elk moment aanpassen in de app. Dit omvat het automatiseren van je inleg, het aanpassen van het bedrag, en het kiezen van de frequentie​​.

Hoe veilig is mijn geld bij Peaks?

Peaks neemt diverse maatregelen om je geld te beschermen, waaronder het beleggen in onderpand gehouden obligaties om risico’s te minimaliseren. Echter, zoals met alle vormen van beleggen, is er altijd een risico op verlies​.

Hoe kan ik klachten indienen bij Peaks?

Als je een klacht hebt, kun je deze per e-mail versturen naar klacht@peaks.nl. Peaks streeft ernaar om klachten binnen twee weken op te lossen​.

Wat gebeurt er als Peaks failliet gaat?

In het onwaarschijnlijke geval van een faillissement van Peaks, is je geld beschermd door onderpand bij Deutsche Bank. Dit onderpand kan worden gebruikt om beleggers terug te betalen​.

Kan ik beleggen in individuele aandelen bij Peaks?

Peaks focust op beleggen in indexfondsen en biedt geen optie om in individuele aandelen te beleggen. Het platform is ontworpen voor gespreid en duurzaam beleggen​​.

Wat is het rendement op mijn beleggingen bij Peaks?

Het rendement op je beleggingen bij Peaks hangt af van diverse factoren, waaronder je gekozen portfolio en marktontwikkelingen. Peaks biedt tools om een schatting te krijgen van het potentiële rendement​.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie