Rinkel inlog, direct Rinkel inloggen

Waar inloggen Rinkel?

Voor toegang tot de Rinkel-diensten kun je inloggen via de My Rinkel-omgeving op de website. Deze omgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om hun instellingen en voorkeuren te beheren, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat of laptop.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Rinkel?

Eenmaal ingelogd bij Rinkel, heb je de controle over een reeks functies om je zakelijke telefonie te optimaliseren. Dit omvat het beheren van inkomende en uitgaande oproepen, het aanpassen van instellingen naar voorkeur, en het uitbellen met je zakelijke nummer via de Rinkel app of Webphone.

Aanmelden Rinkel: zo kan je klant worden bij Rinkel

Om klant te worden bij Rinkel en een nieuw nummer aan te vragen, volg je een eenvoudige driedelige procedure: kies je gewenste nummer, selecteer je abonnement en je bent direct bereikbaar. Rinkel biedt flexibele abonnementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van je onderneming.

Wachtwoord Rinkel vergeten?

Indien je het wachtwoord voor je Rinkel-account bent vergeten, kun je via de inlogpagina instructies voor het resetten van je wachtwoord aanvragen. Het is verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken om je wachtwoorden veilig te beheren. Voor meer informatie over wachtwoordmanagers, bezoek https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over Rinkel

Rinkel, opgericht in 2014 door Jeroen en Jesper, revolutioneert de zakelijke telefonie door een einde te maken aan de noodzaak voor fysieke bureautoestellen en twee aparte telefoons. Met Rinkel kunnen zakelijke oproepen worden doorgeschakeld naar je eigen mobiele telefoon, waarbij je alle voordelen van een vaste lijn ervaart zonder de nadelen. Dit biedt ondernemers, teams, en het MKB de flexibiliteit en vrijheid van mobiele telefonie, gekoppeld aan de professionaliteit en functionaliteit van vaste telefonie.

Veelgestelde vragen:

Wat maakt Rinkel uniek?

Rinkel biedt een optimale, professionele bereikbaarheid voor een vast maandelijks tarief, met een betrouwbaarheid die VoIP-telefonie overtreft. Je beheert je online telefooncentrale eenvoudig via je mobiele telefoon.

Hoe komen inkomende oproepen op mijn telefoon binnen?

Inkomende oproepen op je vaste nummer worden op dezelfde manier als normale oproepen naar je mobiele telefoon doorgeschakeld, met extra nummerweergave opties om zakelijke van privé-oproepen te onderscheiden.

Kan ik ook bellen naar het buitenland met Rinkel?

Ja, met Rinkel kun je internationaal bellen tegen voordelige tarieven, zonder extra kosten voor bellen naar en vanuit het buitenland.

Hoe kan ik uitbellen met mijn vaste nummer?

Uitbellen doe je eenvoudig via de Rinkel mobiele app of Webphone, met een gebruikservaring die vergelijkbaar is met die van je smartphone.

Kan ik ook bellen via de computer?

Met de Webphone van Rinkel kun je via je browser uitbellen en gebruikmaken van alle functies in je abonnement.

Wat is vast op mobiel?

Vast op mobiel zorgt ervoor dat je zakelijk bereikbaar bent op een vast nummer via je mobiele telefoon, zonder de nadelen van traditionele vaste telefonie.

Hoe meld ik me aan voor Rinkel?

Aanmelden bij Rinkel is eenvoudig: selecteer je nummer, kies een abonnement, en je bent direct online en bereikbaar.

Wat zijn de voordelen van Rinkel ten opzichte van traditionele telefonie?

Rinkel elimineert de noodzaak voor fysieke telefoontoestellen en biedt flexibiliteit, kostenefficiëntie, en een professionele uitstraling met behulp van mobiele telefonie.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie