SharePoint inlog, direct SharePoint inloggen

Uiteraard is het prima mogelijk om in te loggen bij SharePoint. Hoe dat precies werkt, lees je hier op Inlog.nl, dé website waar je hulp krijgt bij het op de juiste wijze inloggen bij apps, diensten en websites, Verder kun je op deze website lezen waar je precies in moet loggen en hoe je op ene verantwoorde wijze inlogt. Ook worden de voordelen van het gebruik van wachtwoordmanagers toegelicht en worden de beste wachtwoordmanagers nader aan je voorgesteld. Door ze op deze website te vergelijken, kies je altijd precies die wachtwoord app die bij jou past.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen SharePoint?

Je kunt op verschillende manieren inloggen. Zo kun je kiezen voor surfen naar de website Office.com. Je kunt je dan met gebruik van een wachtwoord en gebruikersnaam van een werk- of schoolaccount. Vervolgens kies je op de website in de linker bovenhoek van het startscherm voor apps, waar je ook SharePoint tussen vindt. Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord kan ook door naar de website SharePoint.microsoft.com te gaan. Ook dan log je in met de combinatie met gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden SharePoint, hoe kun je klant worden bij SharePoint?

Wil je gebruik maken van SharePoint, dan dien je in het bezit te zijn van een account bij Office. Je kunt je via Office.com aanmelden en nadat je een aantal vragen ingevuld hebt, kun je aan de slag met een eigen account en kun je op de hierboven beschreven manieren inloggen op dat eigen account.

Wachtwoord vergeten SharePoint

Iedereen vergeet tegenwoordig wel eens een wachtwoord. Logisch eigenlijk, want we maken elke dag opnieuw gebruik van allerlei verschillende wachtwoorden. Zo kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Ben jij jouw wachtwoord voor SharePoint vergeten, dan kun je via Office.com een nieuw wachtwoord aanvragen. Uiteraard maak je dan opnieuw een eigen wachtwoord. Het is niet zo dat SharePoint jou een nieuw wachtwoord aanlevert. Gedoe met wachtwoorden is altijd vervelend. Om die reden is het zeer verstandig om een wachtwoordmanager te gaan gebruiken. Met een wachtwoordmanager wordt bij een bezoek aan een website, dienst of app automatisch de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord voor je ingevuld. Op Inlog.nl worden overigens de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Je kunt ze hier met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Over SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft. Het gaat hier om een raamwerk voor het opzetten van een website en voor informatie uitwisseling en online samenwerkingen. Dit kan zowel binnen een groep mensen zijn als binnen een organisatie. Je kunt SharePoint wat dat betreft wel enigszins vergelijken met een intranet. SharePoint is opgericht in 2001 en vanaf dat moment wordt gretig gebruik gemaakt van deze dienst.

Kun je inloggen op een account bij SharePoint?

Ja, inloggen kan zelfs op verschillende manieren. Zo kun je via jouw Office account inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt ook inloggen met de genoemde combinatie door de website SharePoint.microsoft.com te bezoeken. In beide gevallen heb je dus een wachtwoord en een gebruikersnaam nodig.

Zijn er voordelen aan het gebruiken van een wachtwoordmanager?

Ja, er kleven grote voordelen aan het gebruik van een wachtwoordmanager. Zo wordt de combinatie wachtwoord en gebruikersnaam bij ene bezoek aan een app, dienst of website automatisch voor je ingevuld. Op deze website vind je een mooi overzicht van alleen de beste wachtwoord apps overigens. Je kunt ze meteen vergelijken om zo de voor jou beste wachtwoordmanager te kiezen.

Wat heeft Inlog.nl je zoal te bieden?

Op Inlog.nl krijg je ondersteuning bij het inloggen op websites, apps en diensten. Ook lees je hier waar je precies in moet loggen. Voorts is er ruim aandacht voor het gebruik van een wachtwoordmanager en worden de beste aanbieders aan je voorgesteld. Vergelijk ze en kies de voor jou meest geschikte wachtwoordmanager.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie