SNS inlog, direct SNS inloggen

Bankier jij bij de SNS bank, dan kun je inloggen op een eigen account. Op Inlog.nl leer je precies hoe je op de beste wijze in kunt loggen op websites, apps en diensten. Verder lees je op deze website precies waar je in kunt loggen en leer je vooral ook hoe je veilig in kunt loggen. Ook worden de beste wachtwoordmanagers op deze website nader aan je voorgesteld.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen SNS?

Als je in wilt loggen bij de SNS, dan surf je in eerste instantie naar de website van de bank. Rechtsboven in het scherm zie je dan een wit vierkant schermpje met daarin verschillende knoppen. Je klikt vervolgens op ‘Inloggen’ en kiest ook meteen de wijze waarop je in wilt loggen. Je kunt kiezen voor twee manieren van inloggen en voor beide manieren zijn weer verschillende gegevens noodzakelijk. Heb jij een keuze gemaakt en de gegevens ingevuld dan klik je op inloggen en maak je gebruik van Mijn SNS.

Aanmelden SNS, zo kun je klant worden bij de SNS

Als je wilt gaan bankieren bij de SNS maar nog geen account hebt, dan ga je opnieuw eerst naar de website van SNS. Daar vind je rechtsboven in het scherm de knop ‘Aanvragen Mijn SNS’. Heb jij jouw persoonlijke gegevens ingevuld dan kun je vervolgens inloggen met behulp van een gebruikersnaam en een wachtwoord. In bepaalde situaties kun je eveneens inloggen met het serienummer van de digipas. Wil jij een account aanmaken, dan vul je overigens behalve de eigen persoonlijke gegevens ook altijd jouw rekeningnummer in.

Wachtwoord vergeten SNS

Om in te loggen, maak je dus zoals bij zoveel andere diensten, websites en apps gebruik van de combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Omdat we tegenwoordig zoveel wachtwoorden gebruiken, bestaat de kans dat je vroeg of laat eens een wachtwoord vergeet of kwijt raakt. Geen paniek, want door onder het invulvlak voor het wachtwoord op de link ‘wachtwoord vergeten’ te klikken, kun je relatief snel en via de mail in het bezit komen van een nieuw wachtwoord. Wil je helemaal geen gedoe meer met verloren wachtwoorden? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Inlog.nl maakt het je wat dat betreft wel heel erg gemakkelijk. Op deze website namelijk, worden de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld en kun je die met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan maak je altijd de voor jou beste keuze.

Over SNS

Bij SNS Bank kun je terecht voor hypotheken, betalen, verzekeren, sparen, pensioen, beleggen en lenen. Dat is nogal wat dus. SNS is een opvallende  bank waarbij het draait om persoonlijke aandacht, waar jij als klant het middelpunt bent en waar jouw ontwikkeling altijd centraal staat.

Hoe kun je precies inloggen bij Mijn SNS?

Wil je inloggen op Mijn SNS dan maak je altijd gebruik van de combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Inloggen kan via de website van de bank, dat is ook meteen de plek waar jij jouw eigen account aan kunt maken.

Wat is het voordeel van het gebruik van een wachtwoordmanager?

Met een wachtwoordmanager raak je niet snel meer een wachtwoord kwijt. Bezoek je een website, app of dienst, dan vult de wachtwoordmanager zowel gebruikersnaam als wachtwoord automatisch voor je in. Groot voordeel is dat je alleen nog maar het wachtwoord van deze wachtwoord app hoeft te onthouden.

Waarom check je altijd de website Inlog.nl?

Omdat je hier hulp krijgt bij het inloggen op tal van verschillende websites apps en diensten. Ook is er aandacht voor veilig inloggen en wordt voldoende aandacht besteed aan het gebruik en de voordelen van een wachtwoord app.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie