Surfshark inlog, direct Surfshark inloggen

Waar inloggen Surfshark?

Om in te loggen bij Surfshark, bezoek je hun officiĆ«le website surfshark.com. Klik op de knop ‘Inloggen’ die je bovenaan de pagina vindt. Hier moet je je e-mailadres en wachtwoord invoeren die je hebt gebruikt bij het aanmaken van je account. Je kunt ook de Surfshark-app openen op je apparaat en daar dezelfde inloggegevens gebruiken.

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Surfshark?

Eenmaal ingelogd bij Surfshark, kun je verbinding maken met servers over de hele wereld om je internetverbinding te beveiligen en je privacy online te waarborgen. Surfshark biedt functies zoals CleanWeb om advertenties en trackers te blokkeren, Whitelister om bepaalde apps en websites van VPN-gebruik uit te sluiten, en een NoBorders-modus om beperkingen te omzeilen.

Aanmelden Surfshark: zo kan je klant worden bij Surfshark

Om klant te worden bij Surfshark, klik je op ‘Krijg Surfshark VPN’ op hun homepage. Kies een abonnementsplan dat bij je past, voer je e-mailadres in en selecteer een betaalmethode. Na je aankoop kun je de Surfshark-app downloaden op je apparaat en meteen beginnen met het gebruiken van de dienst.

Wachtwoord Surfshark vergeten?

Als je het wachtwoord voor je Surfshark-account bent vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina. Vul je e-mailadres in en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het is aan te raden om een wachtwoordmanager te gebruiken voor het beheer van je wachtwoorden.

Over Surfshark

Surfshark is een relatief nieuwe speler in de VPN-markt, opgericht in 2018. Ondanks zijn korte bestaan, heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd voor zijn uitgebreide beveiligingsfuncties en strikte privacybeleid. Surfshark staat gebruikers toe om een onbeperkt aantal apparaten aan te sluiten, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen of kleine bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, wat extra privacyvoordelen biedt vanwege het ontbreken van strenge dataretentiewetten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd verbinden met Surfshark?

Surfshark biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen, zodat je al je apparaten kunt beschermen met Ć©Ć©n enkel abonnement.

Kan Surfshark mijn internet snelheid beĆÆnvloeden?

Een VPN kan enigszins invloed hebben op je internetsnelheid, maar Surfshark is geoptimaliseerd om de impact zo minimaal mogelijk te houden.

Werkt Surfshark met streamingdiensten zoals Netflix?

Ja, Surfshark werkt effectief met Netflix en andere streamingdiensten om geografische beperkingen te omzeilen en toegang te bieden tot een breder aanbod van content.

Biedt Surfshark een adblocker?

Ja, de CleanWeb-functie van Surfshark blokkeert advertenties, trackers en kwaadaardige links.

Hoe sterk is de versleuteling die Surfshark gebruikt?

Surfshark gebruikt AES-256-bit versleuteling, wat militaire graad beveiliging biedt.

Heeft Surfshark een kill switch functie?

Ja, Surfshark biedt een kill switch die je internetverbinding automatisch verbreekt als de VPN-verbinding onverwacht wegvalt.

Wat is het beleid van Surfshark betreffende logboeken?

Surfshark voert een strikt no-logs beleid, wat betekent dat ze geen informatie bijhouden over je internetactiviteiten.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Surfshark?

Surfshark biedt 24/7 klantenservice via live chat en e-mail, beschikbaar voor alle gebruikers.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie