Inlog SVB, direct SVB inloggen

SVB staat voor Sociale Verzekeringsbank. Wil je gebruik maken van Mijn SVB, dan dien je in te loggen op een eigen account. Hoe je in moet loggen bij diensten, websites en apps? Dat lees je allemaal hier op de website Inlog.nl. Ook lees je hier waar je precies in kunt loggen. Voorts worden de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager besproken en worden de beste password managers hier aan je gepresenteerd. Door deze met elkaar te vergelijken, maak je altijd de voor jou beste keuze.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen SVB?

Wil je inloggen op Mijn SVB, dan bezoek je de website van de Sociale Verzekeringsbank. Je vindt dan rechtsboven in het scherm een knop met ‘Inloggen met DigiD‘. Klik op deze knop en je ziet verschillende opties. Klik je op ‘Inloggen Mijn SVB’, dan word je doorgestuurd naar het inlogscherm. Om daadwerkelijk in te kunnen loggen maak je gebruik van de gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw DigiD. Heb je die niet, dan klik je op de knop ‘Nog geen DigiD’ om die alsnog aan te vragen om in te kunnen loggen.

Aanmelden SVB, hoe kun je klant worden bij SVB?

Wil jij gebruik maken van Mijn SVB, dan surf je opnieuw naar de website. Daar vind je de de knop ‘Inloggen met DigiD’. Klik je hier op, dan vind je vervolgens ook de optie om je aan te melden. Je dient dan wel gegevens in te vullen en dus te beschikken over een DigiD, een soort van digitaal paspoort. Heb je de niet, dan kun je die aanvragen. Je hebt dan onder meer jouw BSN-nummer nodig. Wil je nog veiliger inloggen, dan kun je ervoor kiezen om behalve gebruik te maken van de gebruikersnaam en het wachtwoord van DigiD nog voor een controle SMS te kiezen. Dan bouw je maximale veiligheid in. Een DigiD is strikt persoonlijk. Voor iemand anders inloggen is dus niet mogelijk.

Wachtwoord vergeten SVB

Ook het wachtwoord van jouw DigiD kun je vergeten. Geen reden voor al te grote paniek, want je kunt gewoon een nieuwe aanvragen. Let wel; je krijgt die per post en dus niet in jouw mailbox. Ook dit heeft weer met veiligheid te maken. Wil je geen risico’s lopen met wachtwoorden? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Ga je dan naar een dienst, app of website, dan wordt het wachtwoord automatisch voor je ingevuld. Je hoeft voortaan dus ook niet meer alle wachtwoorden nog te onthouden.

Over SVB

SVB is de Sociale Verzekeringsbank. Deze instantie voert alle volksverzekeringen uit in ons land. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld AOW, kinderbijslag en de Nabestaandenuitkering. Maak je gebruik van Mijn SVB, dan kun je bijvoorbeeld jouw rekeningnummer wijzigen en jouw gegevens bekijken en wijzigen. Ook kun je zo een verzekeringsverzoek indienen en kun je vragen stellen.

Hoe kun je inloggen op Mijn SVB?

Wil je inloggen op Mijn SVB, dan kun je inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw DigiD. Heb je die niet, dan kun je die via de website van de SVB aanvragen. Je kunt ook nog eens inloggen met een extra controle met behulp van een SMS.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager?

Met een wachtwoord app vergeet je nooit meer een wachtwoord en hoef je niet zelf allemaal nog te onthouden. Bezoek je namelijk ene website, dienst of een app, dan vult de wachtwoord app automatisch het juiste wachtwoord voor je in.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl krijg je hulp bij het op de juiste wijze inloggen op tal van apps, websites en diensten. Verder worden hier de beste wachtwoordmanagers nader aan je voorgesteld. Door deze aanbieders te vergelijken, maak je altijd de voor jou beste keuze.

5/5 - (28 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie