Trade Republic inlog, direct Trade Republic inloggen

Trade Republic is een Duitse broker die zich richt op het aanbieden van beleggingsmogelijkheden tegen lage kosten. Het platform is voornamelijk bekend om zijn eenvoudige en overzichtelijke app, waarmee je eenvoudig in aandelen en ETF’s kunt beleggen.

Waar inloggen Trade Republic?

Om in te loggen bij Trade Republic, gebruik je de Trade Republic app. Deze app biedt een duidelijk overzicht van je portfolio en de prestaties ervan. Je kunt ook een watchlist aanmaken voor het volgen van specifieke aandelen of ETF’s.

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Trade Republic?

Eenmaal ingelogd, kun je eenvoudig handelen in aandelen en ETF’s. Trade Republic biedt spaarplannen aan waarmee je automatisch periodiek kunt investeren, ideaal voor lange termijn beleggingen. De app geeft een helder overzicht van je beleggingen en biedt de mogelijkheid om eenvoudig transacties uit te voeren.

Aanmelden Trade Republic: zo kan je klant worden bij Trade Republic

Om klant te worden bij Trade Republic, download je eerst de app en volg je het registratieproces. Dit proces omvat het invullen van je gegevens en het verifiëren van je identiteit.

Wachtwoord Trade Republic vergeten?

Bij het vergeten van je wachtwoord kun je dit resetten via de Trade Republic app. Het is belangrijk om altijd een sterk en veilig wachtwoord te kiezen.

Over Trade Republic

Trade Republic valt onder Duits toezicht en biedt een eenvoudige, gebruiksvriendelijke app voor beleggers van alle niveaus. Met een aanbod van 7.500 aandelen en 1.500 ETF’s, evenals spaarplannen en 4% rente op niet-belegd geld in je account, biedt Trade Republic diverse beleggingsopties. Het platform staat onder toezicht van de Duitse BaFin en valt onder het Duitse depositogarantiestelsel, waardoor niet-belegd geld tot €100.000 veilig is.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de kosten bij Trade Republic?

Trade Republic rekent slechts €1 transactiekosten per transactie en geen andere kosten.

Is Trade Republic een veilige broker?

Ja, Trade Republic valt onder toezicht van de Duitse BaFin en je geld is tot €100.000 beschermd onder het Duitse depositogarantiestelsel.

Kan ik automatisch beleggen met Trade Republic?

Ja, je kunt automatische spaarplannen instellen voor periodieke beleggingen in aandelen en ETF’s.

Hoe kan ik de klantenservice van Trade Republic bereiken?

Je kunt contact opnemen via in-app chat, e-mail op support@traderepublic.com, maar telefonische ondersteuning wordt niet geboden.

Biedt Trade Republic ook pensioenbeleggen aan?

Trade Republic richt zich vooral op lange termijn beleggen, waaronder voor pensioen, maar biedt geen specifieke pensioenrekening aan.

Hoe is de app van Trade Republic qua gebruiksvriendelijkheid?

De app is ontworpen om eenvoudig en overzichtelijk te zijn, geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Biedt Trade Republic ondersteuning in het Nederlands?

Trade Republic biedt momenteel alleen ondersteuning in het Engels.

Welke beleggingsproducten biedt Trade Republic aan?

Trade Republic biedt een breed scala aan aandelen, ETF’s en spaarplannen aan.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie