Zoofy inlog, direct Zoofy inloggen

Waar inloggen Zoofy?

Zoofy biedt een platform waar je eenvoudig en snel een vakman kunt boeken voor klusjes in en rondom je huis. Je kunt inloggen of een afspraak maken via de website of door de consumentenapp van Zoofy te downloaden. Deze app maakt het mogelijk om meer dan 1.000 verschillende soorten services te bekijken en direct een vakman te boeken voor je klus.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Zoofy?

Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot een breed scala aan diensten variërend van loodgieterswerk tot elektricien, klusjesman, dakdekker, en vele andere specialisten. Je kunt een klus plaatsen, de status van je aanvraag zien, contact opnemen met je vakman, en veilig achteraf betalen via QR-code of factuur. Zoofy staat garant voor kwaliteit en veiligheid; alle vakmannen zijn 100% gescreend en bieden een kwaliteitsgarantie.

Aanmelden Zoofy: zo kan je klant worden bij Zoofy

Om klant te worden bij Zoofy, kun je je eenvoudig aanmelden via de website of door de consumentenapp te downloaden. Door deze app te gebruiken, kun je direct een vakman boeken, met vooraf gecommuniceerde prijzen en de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen.

Wachtwoord Zoofy vergeten?

Mocht je je wachtwoord voor Zoofy vergeten zijn, dan kun je via de website of app de optie voor wachtwoordherstel kiezen. Het is ook verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken voor het veilig bewaren van je wachtwoorden. Meer informatie hierover vind je op https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over Zoofy

Zoofy is opgericht in 2015 met als doel het eenvoudiger te maken om snel een vakman te vinden voor klusjes in en rondom het huis. Het platform startte in Amsterdam en is inmiddels landelijk actief met meer dan 7.000 professionals. Zoofy onderscheidt zich door geen voorrijkosten te rekenen, een gemiddelde score van 9.2 voor de vakmannen, en een garantiepakket voor de klussen. Het team van Zoofy screent elke vakman zorgvuldig voordat deze wordt opgenomen in het netwerk, en houdt nauwlettend toezicht op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een vakman boeken bij Zoofy?

Je kunt een vakman boeken via de Zoofy website of door de consumentenapp te downloaden en te gebruiken.

Welke soorten klussen kan ik via Zoofy laten uitvoeren?

Zoofy biedt een breed scala aan diensten, waaronder loodgieterij, elektra, klussen, dakwerk, en vele andere specialistische werkzaamheden.

Hoe betaal ik voor een klus via Zoofy?

Je kunt veilig achteraf betalen via een QR-code of factuur na het voltooien van de klus.

Wat als mijn klus niet naar tevredenheid is uitgevoerd?

Zoofy biedt een garantiepakket en heeft een zorgvuldig screeningsproces voor alle vakmannen om kwaliteit en tevredenheid te waarborgen.

Kan ik een klusaanvraag annuleren of wijzigen?

Ja, je kunt je klusaanvraag annuleren of wijzigen zolang deze nog niet is opgepakt door een vakman.

Hoe werkt de kwaliteitsgarantie van Zoofy?

Alle vakmannen zijn 100% gescreend en bieden een kwaliteitsgarantie op hun werk.

Kan ik spoedklussen via Zoofy regelen?

Ja, Zoofy biedt de mogelijkheid voor spoedklussen waarbij een vakman binnen 24 uur, en vaak dezelfde dag nog, komt helpen.

Hoe kan ik contact opnemen met Zoofy?

Voor vragen of ondersteuning kun je de klantenservicepagina van Zoofy raadplegen. Zoofy kiest ervoor om zoveel mogelijk online te regelen, waardoor telefonisch contact niet mogelijk is.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie