Amazon inlog, direct Amazon inloggen

Als je gebruik wilt gaan maken van de diensten van Amazon, dan doe je er verstandig aan om een eigen account aan te maken. Hoe dat precies werkt, kun je hier op Inlog.nl lezen. Je krijgt op deze website hulp bij het inloggen bij websites, diensten en apps. Er wordt verteld hoe je veilig in kunt loggen en bovendien word je bijgepraat over hoe je veilig in kunt loggen. Ook wordt aandacht besteed aan het voordeel van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Amazon?

Inloggen bij Amazon doe je via de website Amazon.com. Bezoek je de website, dan klik je rechtsboven op ‘account’. Klik hier op en klik vervolgens op het knopje ‘inloggen’. Je wordt nu naar een nieuwe pagina geleid waar jij als klant in kunt loggen met jouw Amazon account. Dit is een combinatie van een gebruikersnaam en een uniek wachtwoord.

Aanmelden Amazon, zo kun je klant worden bij Amazon?

Wil jij inloggen bij het grote online nwarenhuis, dan dien je wel te beschikken over een eigen account Heb jij nog geen eigen account? Bij de eerste bestelling kun je hele erg gemakkelijk een account aanmaken. Met dit account kun je vervolgens gemakkelijk de bestelling die je gedaan hebt bekijken en kun je facturen terugvinden. Wil je een eigen account aanmaken, dan doe je dat dus ook via de website waarbij je rechtsboven de optie ‘account’ vindt. Klik op deze button en de rest wijst zich verder vanzelf. Want het is allesbehalve ingewikkeld om een eigen account bij Amazon aan te maken.

Wachtwoord vergeten Amazon

Het gebeurt iedereen; je bent ineens jouw wachtwoord kwijt of vergeten. Via de website van het online warenhuis kun je heel simpel in het bezit komen van een nieuw wachtwoord. Onder het invulveld van jouw wachtwoord vind je een link waarop je kunt klikken als jij jouw wachtwoord kwijt bent. Wil je voortaan geen gedoe meer met wachtwoorden? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Bezoek je een website, dienst of een app, dan vult de wachtwoordmanager automatisch jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Je hoeft door een wachtwoordmanager te gebruiken nog slechts één wachtwoord te onthouden. Inderdaad die van de wachtwoordmanager zelf.

Over Amazon

Amazon is een Amerikaans e-commerce bedrijf. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Seattle. De onderneming is in 1991 opgericht door Jeff Bezos en het was één van de eerste grote bedrijven die goederen via internet te koop aanbood. Amazon is het moederbedrijf van de film en televisiestudio Amazon Studios, streamingsdienst Prime Video, Appstore, Music en Prime. De omzet van het bedrijf ligt jaarlijks ver boven de 100 miljard dollar.

Kun je bij Amazon werken met een eigen account?

Ja, je kunt bij Amazon prima inloggen op een eigen account. Dit doe je door het invullen van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Het is gemakkelijk een eigen account aan te maken als je voor de eerste keer iets gaat bestellen via Amazon.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager?

Met een wachtwoordmanager hoef je voortaan nog maar één wachtwoord te onthouden. Dat is inderdaad het wachtwoord van de wachtwoordmanager zelf. Bezoek je een website, dienst of een app, dan vult de wachtwoordmanager automatisch jouw wachtwoord en jouw gebruikersnaam in.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Inlog.nl bied je hulp bij het inloggen op websites, diensten en apps. Ook word je verteld waar je in kunt loggen en hoe je veilig in kunt loggen. Ook is er aandacht voor het gebruik van een wachtwoord app.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie