AH inlog, direct AH inloggen

AH staat voor Albert Heijn. Dit bedrijf behoeft amper nadere introductie. Winkelen is veranderd en dus kun je niet alleen een bezoek brengen aan de fysieke supermarkt, maar kun je ook prima online zaken doen. Je kunt bij AH inloggen op een eigen account. Op Inlog.nl krijg je hulp bij het inloggen op apps, diensten en websites. Ook word je bijgepraat over hoe je veilig in kunt loggen en waar je precies in kunt loggen. Verder wordt op deze website stilgestaan bij de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen AH?

Je kunt inloggen op een eigen account bij Albert Heijn via de website AH.nl. Rechtsboven zie je buttons waarop je klikt om in te kunnen loggen. Om daadwerkelijk in te kunnen loggen, maak je gebruik van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij jouw AH account wordt overigens – en dat is een heel goede zaak- nadrukkelijk rekening gehouden met het veiligheidsaspect. Bij AH wil men steeds zeker weten dat jij het ook echt bent die inlogt.

Aanmelden AH, zo kun je klant worden bij AH

Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij Albert Heijn en nog gemakkelijker een eigen account aanmaken. Je vult enkele simpele gegevens in en kunt al met jouw eigen account aan de slag en online winkelen.  AH hecht waarde aan het beveiligen van persoonlijke data. Daarom wordt er behalve het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord bij de eerste keer aanmelden en inloggen nog een extra stap gezet wat betreft de beveiliging. Er wordt namelijk een controlecode gestuurd. Dit gaat naar jouw smartphone of naar jouw e-mailadres. Zo weet AH steeds zeker dat jij het echt bent die inlogt op het AH account. Voor elk apparaat waarop je jouw account gaat gebruiken, ontvang je eenmalig een extra controlecode.

Wachtwoord vergeten AH

Ook het wachtwoord van Albert Heijn kun je zomaar op een dag vergeten of kwijtraken. Geen nood, want via de website van de grootgrutter kun je snel en gemakkelijk in het bezit komen van een nieuw wachtwoord. Dat doe je door onder het invulveld waarin jij jouw wachtwoord normaliter invult op de link te klikken. Als je helemaal niet meer wakker wilt liggen van jouw wachtwoorden, maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Dan hoef je nog slechts één wachtwoord te onthouden en vult de wachtwoord app steeds jouw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Over AH

AH staat voor Albert Heijn. Dit is de grootste supermarktketen van Nederland. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 35 procent. Albert Heijn werd opgericht in 1887 als een eenmans kruidenierszaak. Behalve in Nederland, heeft AH ook vestigingen in België. Vanaf 2016 is het bedrijf een onderdeel van Ahold Delhaize.

Kun je inloggen op een eigen account bij AH?

Ja, je kunt prima inloggen op een account bij Albert Heijn. Dit doe je via de website van de grootgrutter door gebruik te maken van de combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Is het verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken?

Ja, dat is zeker verstandig. Met een passwordmanager namelijk, raak jij nooit meer jouw wachtwoorden kwijt. Je hoeft nu slechts één wachtwoord te onthouden en dat is die van de wachtwoordmanager zelf. Bezoek je een website, dienst of app, dan wordt het wachtwoord automatisch voor jou ingevuld.

Welke informatie vind je hier op Inlog.nl?

Op Inlog.nl krijg je hulp bij het inloggen op websites, diensten en apps. Ook lees je waar je in moet loggen en hoe je dat veilig kunt doen. Verder is er volop aandacht voor het gebruik van een wachtwoordmanager.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie