Belastingdienst inlog, direct Belastingdienst inloggen

Eén ding is zeker, je krijgt altijd te maken met de Belastingdienst. Als jij online jouw bankzaken wilt regelen, dan kun je met Mijn Belastingdienst jouw eigen account aanmaken om zo zaken te regelen. Om dit te doen, moet je inloggen op dat account. Over inloggen op websites, diensten en apps lees je alles hier op Inlog.nl. Ook lees je hier hoe je veilig in kunt loggen, waar je in kunt loggen en over de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager. Zaken waarmee jij jouw voordeel mee kunt doen.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Belastingdienst

Als je in wilt loggen op Mijn Belastingdienst, dan breng je een bezoek aan de website van de Belastingdienst. Helemaal rechts op het scherm staat een knop met ‘Inloggen’. Je klikt op die knop en klikt vervolgens op ‘Mijn Belastingdienst Inloggen’ en ‘Inloggen met DigiD’. Met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord van de DigiD kun je vervolgens inloggen op Mijn Belastingdienst om zo al jouw belastingzaken online te regelen.

Aanmelden Belastingdienst, zo kun je klant worden bij de Belastingdienst

Aanmelden voor een eigen account doe je eveneens via de website. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in, waaronder bijvoorbeeld jouw BSN-nummer.  Om je aan te melden heb je dus altijd een DigiD nodig. Als je die niet hebt, dan heb je opnieuw onder meer jouw BSN-nummer nodig. Nadat je per post een activatiecode hebt gekregen voor de DigiD en beschikt over een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, kun je de DigiD activeren en kun je dus ook jouw account voor de Belastingdienst helemaal in orde maken.

Wachtwoord Belastingdienst vergeten

Als we spreken van het wachtwoord vergeten in relatie tot de Belastingdienst, dan doelen we op het verliezen van het wachtwoord van jouw DigiD. Het verliezen van een wachtwoord is geen ramp. Houd er wel rekening mee dat je geen nieuw wachtwoord krijgt via de e-mail. DigiD bezorgt jou een nieuw wachtwoord via de post namelijk. Dit kan dus wel enkele dagen duren. Als je nooit meer een wachtwoord kwijt wilt zijn, dan kun je beter een beroep doen op een wachtwoordmanager. De beste password managers worden op Inlog.nl nader aan je voorgesteld. Door deze aanbieders te vergelijken kies je altijd de voor jou beste wachtwoordmanager.

Over Belastingdienst

Als we het hebben over Mijn Belastingdienst, dan doelen we op een account bij de Belastingdienst waarmee je bijvoorbeeld erg eenvoudig belastingaangifte kunt doen, je aangifte kunt wijzigen en jouw aangifte kunt versturen Je kunt er ook voor kiezen om digitale post van deze instantie via jouw eigen account te ontvangen. Ook vind je op het account alle mogelijke informatie  over het werk van de Belastingdienst.

Hoe log je in op Mijn Belastingdienst?

Wil je inloggen op jouw eigen account, dan doe je dit met behulp van het wachtwoord en de gebruikersnaam van jouw DigiD. Heb je die ingevuld, dan regel jij al jouw belastingzaken voortaan gemakkelijk en snel online.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager?

Kies je voor een wachtwoordmanager, dan hoef je in het vervolg alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden. Bezoek je een app, dienst of een website, dan vult de wachtwoordmanager automatisch jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor je in.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl leer je precies hoe je in moet loggen op apps, websites en diensten. Verder leer je waar je precies in kunt loggen en wordt aandacht besteed aan de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie