BUNNI inlog, direct BUNNI inloggen

Waar inloggen BUNNI?

BUNNI maakt het voor zzp’ers eenvoudig om hun boekhouding bij te houden met een gebruiksvriendelijke interface. Inloggen kan direct via de BUNNI website, waar je toegang krijgt tot alle functies die het boekhouden vereenvoudigen en zelfs leuk maken.

Zoek je een alternatief voor BUNNI?

 

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij BUNNI?

Eenmaal ingelogd, biedt BUNNI een scala aan functies om het boekhouden simpel en overzichtelijk te houden. Dit omvat urenregistratie, rittenregistratie, het maken en versturen van facturen en offertes, en een volledige boekhoudmodule. De focus ligt op gebruiksgemak, met mogelijkheden zoals directe bankkoppelingen, eenvoudige btw-aangifte, en het scannen van bonnetjes met je mobiele app​.

Aanmelden BUNNI: zo kan je klant worden bij BUNNI

Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij BUNNI door je te registreren op hun website. Het proces is ontworpen om snel en zonder complicaties te zijn, zodat je direct kunt beginnen met het vereenvoudigen van je boekhouding​.

Wachtwoord BUNNI vergeten?

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan biedt BUNNI een eenvoudige manier om je wachtwoord te herstellen via hun website. Het is verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken voor het veilig opslaan van al je wachtwoorden. Meer informatie hierover vind je op https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over BUNNI

BUNNI is opgericht met de missie om boekhouden eenvoudig, toegankelijk en zelfs leuk te maken voor zzp’ers. Met een focus op intuĂŻtieve functionaliteit, biedt BUNNI een platform dat is ontwikkeld in samenwerking met zzp’ers en financieel experts. Het doel is om alle gebruikers, ongeacht hun financiĂ«le achtergrond, een eenvoudige en volledige boekhoudoplossing te bieden​.

Veelgestelde vragen:

Kan ik BUNNI gratis uitproberen?

Ja, BUNNI biedt de mogelijkheid om hun service gratis uit te proberen. Dit geeft je de kans om te ervaren hoe eenvoudig en leuk boekhouden kan zijn voordat je besluit een abonnement te nemen.

Werkt BUNNI met alle Nederlandse banken?

BUNNI ondersteunt een directe koppeling met alle Nederlandse banken en veel internationale betaalproviders, waardoor transacties automatisch aan je administratie worden toegevoegd.

Hoe veilig is mijn data bij BUNNI?

De veiligheid en privacy van je administratie zijn een topprioriteit voor BUNNI. Met servers in Amsterdam en dagelijkse back-ups kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn.

Kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn BUNNI-account?

Ja, BUNNI biedt een speciale boekhoudermodus waarmee jouw boekhouder toegang kan krijgen tot je administratie, zonder dat dit invloed heeft op jouw gebruikservaring.

Wat kost een abonnement op BUNNI?

BUNNI houdt de prijzen laag en transparant, met een vast maandtarief waarvoor je toegang krijgt tot alle functies van het platform.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van BUNNI?

BUNNI biedt verschillende manieren om contact op te nemen, waaronder via e-mail, telefoon, en een speciale chatfunctie op hun website voor snelle vragen en ondersteuning.

Kan ik mijn administratie overzetten naar BUNNI?

Ja, BUNNI biedt hulp bij het overzetten van je bestaande administratie naar hun platform, zodat je naadloos kunt overstappen.

Biedt BUNNI ondersteuning bij de btw-aangifte?

Met BUNNI kun je je btw-aangifte in minder dan 5 minuten voltooien, dankzij hun eenvoudige en automatische systeem voor het bijhouden van je btw.

BUNNI zet zich in om boekhouden toegankelijk en aangenaam te maken voor zzp’ers, met een reeks functies die speciaal zijn ontworpen om het leven van ondernemers eenvoudiger te maken.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie