Marley Spoon inlog, direct Marley Spoon inloggen

Waar inloggen Marley Spoon?

Voor bestaande klanten van Marley Spoon is het inloggen eenvoudig. Je gaat naar de website van Marley Spoon en zoekt de optie ‘Inloggen’. Hier vul je jouw gegevens in om toegang te krijgen tot je account. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw bestellingen beheren, recepten kiezen en je leveringen inzien​​.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Wat kan je doen als je bent ingelogd bij Marley Spoon?

Eenmaal ingelogd bij Marley Spoon, heb je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden. Je kunt nieuwe recepten ontdekken, jouw maaltijdboxen aanpassen en je leveringsvoorkeuren beheren. Marley Spoon biedt een gevarieerd aanbod aan gerechten, waardoor je altijd iets nieuws kunt proberen​​.

Aanmelden Marley Spoon: zo kan je klant worden bij Marley Spoon

Om klant te worden bij Marley Spoon, maak je een account aan op hun website. Tijdens dit proces geef je aan hoeveel maaltijden je per week wilt ontvangen en voor hoeveel personen je kookt. Ook kies je een bezorgdag die jou het beste uitkomt​.

Wachtwoord Marley Spoon vergeten?

Mocht je het wachtwoord van je Marley Spoon-account vergeten zijn, dan kun je deze gemakkelijk resetten. Ga naar de inlogpagina en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’. Volg vervolgens de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het is verstandig om een wachtwoordmanager te gebruiken om jouw wachtwoorden veilig op te slaan en te beheren. Meer informatie hierover vind je op https://www.inlog.nl/wachtwoordmanager/.

Over Marley Spoon

Marley Spoon is een bedrijf dat zich richt op het leveren van maaltijdboxen met verse ingrediënten en heerlijke recepten rechtstreeks aan je deur. Hun missie is om koken thuis gemakkelijker, leuker en duurzamer te maken. Klanten kunnen uit een breed scala aan recepten kiezen, die allemaal ontworpen zijn om binnen ongeveer 30 minuten te bereiden. Marley Spoon staat ook bekend om hun samenwerking met Martha Stewart, waardoor ze een breed scala aan culinaire opties bieden, van eenvoudige doordeweekse maaltijden tot meer uitgebreide gerechten. Hun focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid, zowel in hun ingrediëntenkeuze als in hun verpakkingsmateriaal​​.

Veelgestelde vragen:

Hoe meld ik mij aan bij Marley Spoon?

Ga naar de Marley Spoon website en kies voor ‘Aanmelden’. Vul je gegevens in en kies je maaltijdvoorkeuren en bezorgdag​.

Kan ik mijn Marley Spoon maaltijdbox aanpassen?

Ja, nadat je bent ingelogd, kun je je maaltijdkeuzes aanpassen, afhankelijk van jouw voorkeuren en dieetwensen​.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Op de inlogpagina van Marley Spoon kun je kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten?’ en de instructies volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen​.

Biedt Marley Spoon opties voor dieetwensen?

Ja, Marley Spoon biedt diverse maaltijdopties aan, waaronder vegetarische, veganistische, koolhydraatarme en caloriearme keuzes​​.

Hoe kan ik mijn leveringsdag bij Marley Spoon wijzigen?

In je accountinstellingen kun je jouw voorkeuren voor de leveringsdag aanpassen​.

Wat zijn de betaalopties bij Marley Spoon?

Marley Spoon accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en PayPal​.

Hoe werkt de klantenservice van Marley Spoon?

Voor hulp kun je het Marley Spoon Helpcentrum bezoeken of contact opnemen via de klantenservice opties op hun website​​.

Zijn er instructies beschikbaar voor de recepten van Marley Spoon?

Ja, bij elke maaltijdbox worden gedetailleerde receptkaarten geleverd met stap-voor-stap instructies​.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie