CBR inlog, direct CBR inloggen

Wil je zaken regelen met het CBR, dan kun je inloggen op een eigen account; Mijn CBR. Op Inlog.nl krijg je hulp bij het op de juiste manier inloggen op apps, websites en diensten. Verder lees je hier waar je precies in kunt loggen en wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan wachtwoordbeheer. Ook worden de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Je kunt deze wachtwoord apps met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste wachtwoord app te kiezen.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen CBR?

Wil je inloggen op Mijn CBR? Ga dan naar de website www.cbr.nl. Daar vind je rechtsboven in het scherm de optie ‘inloggen’. Klik je op deze knop, dan kom je op een inlogscherm en kun je met behulp van jouw DigiD of met de DigiD app inloggen. Ket wel, doorgaans kost het even tijd om in te loggen. Probeer je in te loggen, dan wordt aangegeven hoeveel wachtende er nog voor jou zijn en weet je dus precies wanneer je aan de beurt bent. Maak je gebruik van het inlogscherm, dan heb je overigens precies twee minuten de tijd om in te loggen. Ben je te laat, dan word je achteraan de rij geplaatst om het opnieuw binnen twee minuten te regelen.

Aanmelden CBR, zo kun je klant worden bij CBR

Echt aanmelden bij CBR is niet eens noodzakelijk om gebruik te maken van Mijn CBR., Wat wel nodig is, is dat je beschikt over een DigiD. Heb je die dus niet, dan zul je die eerst aan moeten vragen. Ga je vervolgens naar het inlogscherm, dan kun je met DigiD en een speciale SMS-code die je ontvangt inloggen. Je kunt ook met de DigiD inloggen waarbij je gebruik maakt van een zelf gecreëerde pincode.

Wachtwoord vergeten CBR

Als we het hebben over ene vergeten wachtwoord in relatie tot CBR, dan doelen we op het vergeten van het wachtwoord van jouw DigiD. Nou kun je via DigiD.nl een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per post. Dit kan dus zeker enkele dagen duren. Dat er geen wachtwoord via de mailbox verstrekt wordt, heeft te maken met het feit dat DigiD absolute veiligheid voor al haar klanten wil. Mocht je helemaal gene gedoe meer willen met wachtwoorden, dan zou je kunnen overwegen een wachtwoordmanager te gebruiken. Ga je dan naar een app, website of een andere dienst, dan wordt het wachtwoord automatisch door de wachtwoord manager ingevuld. Je hoeft dan voortaan niet meer al jouw wachtwoorden te onthouden maar alleen die van de wachtwoord app.

Over CBR

CBR staat voor Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Het CBR is een zelfstandig bestuursorgaan met een duidelijke verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid, het beoordelen van de medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van de professionals in de logistiek en transport.

Op welke manier kun je inloggen bij Mijn CBR?

Je kunt inloggen op Mijn CBR door gebruik te maken van de DigiD. Die is dus vereist als je in wilt loggen. Daarbij kun je nog kiezen om in te loggen met een SMS code of met behulp van de DigiD app. Hen je nog geen DigiD, dan dien je die dus eerst aan te vragen.

Is het goed om een wachtwoordmanager te gebruiken?

Het gebruik van een wachtwoordmanager is zeker aan te raden. Ga je naar een website, app of een dienst, dan wordt het wachtwoord namelijk door de password manager voor je ingevuld. Voordeel is dat je nu alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager hoeft te onthouden.

Wat is de toegevoegde waarde van Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je precies hoe je goed in kunt loggen op websites, apps en diensten. Verder lees je waar je in moet loggen en worden de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager besproken. Bovendien worden de beste wachtwoordmanagers aan jou voorgesteld. Door ze te vergelijken kies je altijd de voor jou beste wachtwoord app.

5/5 - (25 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie