VGZ inlog, direct VGZ inloggen

Als je kiest voor verzekeraar VGZ, dan kun je gebruik maken van een eigen account; Mijn VGZ. Hoe je in kunt loggen op een eigen account, lees je hier op Inlog.nl. Je leest hier ook waar je precies in moet loggen en hoe je veilig in kunt loggen. Verder wordt op deze website aandacht besteed aan de voordelen die het gebruik van een wachtwoord manager biedt. De beste wachtwoordmanagers worden aan je voorgesteld en je kunt die hier ook met elkaar vergelijken. Door te vergelijken kies je altijd de voor jou beste wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen VGZ?

Wil jij gebruik maken van Mijn VGZ en dus van jouw eigen account, dan surf je naar de website van de verzekeraar. Daar vind je rechtsboven in het scherm de optie ‘inloggen’. Klik op die knop en log vervolgens in Dit doe je met een DigiD of met de VZG Zorg app. Met jouw DigiD kun je op twee verschillende manieren inloggen. Je kunt in de eerste plaats inloggen met een DigiD plus een SMS-code. Je krijgt dan code die je extra gebruikt om in te loggen. Je kunt ook gebruik maken van de DigiD app. Je kunt dan inloggen met behulp van een pincode.

Aanmelden VGZ, zo kun je klant worden bij VGZ

Als je gebruik wilt maken van Mijn VGZ, dan dien je uiteraard een verzekering af te sluiten bij deze verzekeraar. Wil je dat, dan surf je opnieuw naar de website van VGZ. Daar vind je de knop ‘Aanmelden’. Je vult vervolgens alle gevraagde gegevens in en kunt daarna jouw account activeren door op de besproken wijze in te loggen op het aangemaakte account.

Wachtwoord vergeten VGZ

Als het gaat om het wachtwoord vergeten bij VGZ, dan wordt uiteraard het verliezen van het wachtwoord van jouw DigiD bedoeld. Ben je die kwijt of vergeten? Dan kun je via de website een nieuwe DigiD aanvragen. Let wel op. In tegensteling tot bij andere diensten, krijg je geen nieuw wachtwoord via de mailbox, maar via de post. Dit ter bescherming en voor extra veiligheid. Als je gene risico’s wilt lopen met jouw wachtwoorden, maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Ga je dan naar een dienst, app of website, dan wordt het wachtwoord al automatisch voor je ingevuld. Je hoeft met een wachtwoord app dus alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoord app te onthouden. D rest wordt voor jou bewaard en veilig opgeslagen.

Over VGZ

VGZ staat voor de Stichting Volksgezondheid en is een voormalige bovenbouwmaatschappij. Het hoofdkantoor van de verzekeraar vind je in Arnhem en VGZ is opgericht in 1948. VGZ is eveneens eigenaar van Bewuzt en Promovendum en van de IZZ zorgverzekering.

Hoe log je in op jouw Mijn VGZ account?

Je kunt inloggen op Mijn VGZ door gebruik te maken van jouw DigiD. Je kunt als extra veiligheid nog kiezen voor een extra SMS-code. Die je dat, dan kies je voor absolute veiligheid. Met een DigiD kun je alleen voor jezelf inloggen en dus niet voor een ander.

Wat is het grote voordeel van het gebruik van een wachtwoordmanager?

Met een wachtwoord app hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw wachtwoorden. Ga je naar een website, dienst of een app, dan vult de password manager automatisch jouw wachtwoord voor je in. Dat betekent dat je in het vervolg dus alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager hoeft te onthouden.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl krijg je hulp bij inloggen op websites, diensten en apps. Ook leer je waar je precies in moet loggen en wordt aandacht besteed aan de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager. De beste wachtwoordmanagers worden aan je voorgesteld en door ze te vergelijken maak je altijd de voor jou beste keuze.

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie