Exact Online inlog, direct Exact Online inloggen

Als je gebruik maakt van Exact Online, dan heb je altijd toegang tot al jouw cijfers. Met een eigen account regel je alles erg gemakkelijk. Je kunt dit doen via de computer of door gebruik te maken van een speciale app, die je kunt downloaden via de App Store en Google Play. Op Inlog.nl kun je hulp krijgen als je niet precies weet hoe je in moet loggen op apps, diensten en websites. Verder word je uitgelegd waar je in moet loggen en hoe je veilig in kunt loggen. Ook wordt stilgestaan bij het gebruiken van al jouw wachtwoorden.

Is Exact beter dan andere software? Vergelijk nu

 

Waar inloggen Exact Online?

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van jouw eigen account en dus op verschillende manieren inloggen. Op de website van Exact kun je gemakkelijk en snel inloggen door rechts bovenaan in het scherm op de inlog button te klikken. De rest wijst zich dan vanzelf als je gaat werken met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je kunt daarnaast gebruik maken van een speciale app en zo gebruik maken van een eigen account. Ook dan gebruik je een eigen gebruikersnaam en een zelf gekozen wachtwoord.

Aanmelden Exact Online, zo kun je klant worden bij Exact Online

Aanmelden is eenvoudig. Je kunt kiezen voor ‘login’ rechtsboven aan de pagina van de website van Exact.  Daar kun je aangeven dat je nieuw bent en dat jij je wilt registreren. Je kunt je meteen definitief aanmelden, je kunt ook gratis proberen of een eigen account ook echt iets voor je is. Zorg wel dat je al jouw persoonsgegevens bij de hand hebt als jij je wilt registeren en aan wilt melden. Overigens staat Exact Online bekend om de geboden veiligheid. Het bedrijf voldoet aan de strengste veiligheidseisen en wordt zeer regelmatig getest door externe specialisten.

Wachtwoord vergeten Exact Online

Iedereen vergeet wel eens een wachtwoord. Dat heeft alles te maken met het groot aantal eigen accounts dat we tegenwoordig gebruiken. Via Exact kun je tamelijk snel een nieuw wachtwoord aanvragen, via de link die je vindt onder het invulveld voor het wachtwoord. Wil je niet langer gedoe met al jouw wachtwoorden, maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. De manager vult dan voortaan alles in als het gaat om de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord. Je hoeft dan nog slechts één wachtwoord te onthouden. En dat is wel zo gemakkelijk.

Over Exact Online

Exact Online staat bekend om het ontwikkelen van slimme bedrijfssoftware. Het bedrijf is vanaf 1984 actief en ondertussen maken honderdduizenden mensen gebruik van de diensten van de onderneming. Exact Online biedt ondernemers steeds real time inzicht in de cijfers. Bij de bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met elkaar, het milieu en met gemeenschappen. Exact was een van de eerste bedrijven die MKB’ers hulp bood bij het automatiseringsproces. En op dat vlak is het nog steeds een groot voortrekker.

Heeft Exact Online jou een eigen account te bieden?

Ja, je kunt inloggen op een eigen account. Dit doe je door het gebruik van een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je alles vanuit jouw eigen account regelen. Wanneer je wilt en waar je ook bent.

Wat maakt het gebruik van een wachtwoordmanager zo aantrekkelijk?

Met een wachtwoord app ben je nooit meer een wachtwoord kwijt. De app vult automatisch jouw wachtwoord in als je inlogt op een website, dienst of een app.

Waarom check je altijd Inlog.nl?

Omdat je hier leest hoe je precies in kunt loggen en waar je in moet loggen. Ook wordt aandacht besteed aan veilig inloggen en aan het gebruik van een passwordmanager.

5/5 - (15 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie