AFAS inlog, direct AFAS inloggen

Kies je voor de software van Afas, dan kun je prima gebruik maken van een eigen account  Op deze website, Inlog.nl, kun je lezen hoe je precies in kunt loggen en waar je precies in moet loggen. Je krijgt hier eveneens hulp bij het op veilige wijze inloggen bij Afas. Verder wordt op de website nadrukkelijk stilgestaan bij het veilig gebruiken van al jouw wachtwoorden en het gebruiken van een wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Afas?

Als je gebruik wilt gaan maken van een eigen account van Afas, dan kun je inloggen via de website Afasonline.nl. Je vindt vervolgens een inlogscherm waarop je met gebruik van een gebruikersnaam en een wachtwoord gemakkelijk gebruik kunt maken van een eigen account. Inloggen bij Afas is zeer veilig. Je krijgt een e-mail van Afas om in te kunnen loggen en je kunt bij deze aanbieder zelf een wachtwoord aanmaken. Kies wel altijd voor een sterk wachtwoord.

Aanmelden Afas, zo kun je klant worden bij Afas

Natuurlijk moet jij je aanmelden voor je daadwerkelijk in kunt loggen op jouw eigen account. Tijdens het aanmelden en om klant te kunnen worden, worden zowel het mailadres als jouw telefoonnummer geverifieerd. Je hebt vervolgens zelf de keuze voor een authenticatie methode waarmee je op zo veilig mogelijk wijze in kunt loggen. Aanmelden doe je eveneens via Afasonline.nl en het eerder genoemde aanmeldscherm. Je vilt jouw mailadres in en klikt vervolgens op de button ‘Aan de slag’. Je krijgt vervolgens een e-mail met ene code om je aan te melden.

Wachtwoord vergeten Afas

Mocht je onverhoopt jouw wachtwoord vergeten zijn, dan is dat geen ramp. Per e-mail kun je snel in het bezit komen van een nieuw wachtwoord. Over het gebruik van wachtwoorden gesproken; als je veilig met al jouw wachtwoorden om wilt gaan, is het gebruik van een wachtwoordmanager echt aan te raden. Je hoeft dan niet meer zelf al jouw wachtwoorden te onthouden; dat doet voortaan namelijk de wachtwoord manager voor je. Je hoeft nu dus alleen het wachtwoord van de wachtwoordmanager nog te onthouden. En dat is wel zo gemakkelijk natuurlijk.

Over Afas

Afas is een bekend Nederlands IT=-bedrijf. Het ontwikkelt met name bedrijfssoftware. De onderneming werd opgericht in 1996 en het hoofdkantoor van het grote Nederlandse bedrijf staat in Leusden. Bij Afas werken zo rond de zeshonderd mensen en Afas is met name bekend geworden door de ontwikkeling van ERP software.

Hoe kun je gebruik maken van jouw eigen Afas account?

Heel simpel; door met gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op jouw eigen account. Heb je dat gedaan, dan kun je alles regelen waar en wanneer jij dat zelf wilt.

Waarom zou je een wachtwoordmanager gaan gebruiken?

Omdat je dan minder kans loopt ooit nog een wachtwoord te vergeten. Die worden namelijk allemaal door de wachtwoordmanager onthouden. De wachtwoorden worden door de manager automatisch ingevuld.

Waarom check je altijd eerst Inlog.nl?

Omdat je op deze website alles leest over inloggen en waar je in kunt loggen. Ook wordt aandacht besteed aan veilig inloggen en aan het gebruik van wachtwoordmanagers.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie