Univé inlog, direct Univé inloggen

Bij Univé kun je tal van verschillende verzekeringen afsluiten. Om jouw eigen account te gebruiken, kun je gebruik maken van Mijn Univé. Hoe je gebruik kunt maken van dit account en hoe je in moet loggen op websites, diensten en apps kun je lezen hier op Inlog.nl. Verder lees je hier ook nog hoe je veilig in kunt loggen en lees je meer over het gebruik van wachtwoorden en de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager. Doe er je voordeel mee!

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Univé?

Inloggen bij Univé kun je op twee verschillende manieren doen. In beide gevallen bezoek je de website Unive.nl. Rechtsboven op de website vind je een button met daarop ‘Mijn Univé’. Klik je daar op, dan word je vervolgens doorgestuurd naar de speciale inlogpagina. Je hebt zoals gezegd twee opties. Heb je een zorgverzekering, dan log je in via jouw DigiD; je vindt dit deel aan de rechterkant van het scherm. Je kunt daar inloggen met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord. Heb je een andere verzekering, kies dan voor ‘Mijn Verzekeringen’. Je vult nu jouw mailadres en jouw wachtwoord in om gebruik te maken van jouw eigen account. Je dient in eerste instantie ter controle overigens altijd twee keer jouw wachtwoord in te vullen.

Aanmelden Univé, zo kun je klant worden bij Univé

Ook dit doe je gewoon via de website van Univé. Het wijst zich vanzelf. Zorg wel dat je al jouw gegevens bij de hand hebt. Overigens is het zo dat als je wel al een verzekering hebt, maar nog geen account, dan kun je op de inlogpagina klikken op ‘Nog geen account’. Je dient nu ook jouw klantnummer bij de hand te hebben om jouw eigen account aan te maken.

Wachtwoord vergeten Univé?

Ook Univé geeft je de kans een nieuw wachtwoord te krijgen en aan te maken. Onder het invulveld vind je een link waarop je kunt klikken als jij jouw wachtwoord vergeten bent. Over wachtwoorden gesproken; wil je veilig werken met al jouw wachtwoorden, overweeg dan serieus het gebruik van een wachtwoordmanager. Je hoeft dan nog slechts één wachtwoord te onthouden; de speciale app doet vervolgens de rest voor je. De combinatie gebruikersnaam en wachtwoord wordt door de wachtwoordmanager automatisch voor je ingevuld. Op deze website vind je een overzicht van de beste password managers!

Over Univé

Univé biedt verschillende verzekeringen aan zoals een zorgverzekering, autoverzekering, reisverzekering en opstalverzekering. Het bedrijf is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. De hoofdkantoren van de verzekeraar vind je in Assen en Zwolle. De verzekeraar heeft rond de 110 winkel en 2700 medewerkers. Univé beschikt over negen regionale vestigingen, dit door heel Nederland.

Kun je bij Univé inloggen op een eigen account?

Ja, dat kan zeker. Maak gebruik van Mijn Univé door het gebruik van een eigen gebruikersnaam en een wachtwoord en je kunt zelf al jouw verzekeringen regelen.

Wat is een wachtwoordmanager?

Een wachtwoordmanager slaat al jouw wachtwoorden op. Je loopt dan dus geen risico meer om een wachtwoord te vergeten. Wel dien je het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden.

Wat is de toegevoegde waarde van Inlog.nl?

Op deze website lees je hoe je goed in kunt loggen op websites, diensten en apps. Ook lees je waar je in kunt loggen en hoe je vooral op veilige wijze in kunt loggen. Ook is er aandacht voor het nut van het gebruik van een wachtwoordmanager.

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie