Brand New Day inlog, direct Brand New Day inloggen

Een neobank; aldus kun je Brand New Day wel noemen. Het is eveneens een verzekeraar en als je gebruik wilt maken van deze aanbieder, dan kun je dit handig doen vanuit de luie stoel en via Mijn BND. Hoe je precies in kunt loggen en gebruik kunt maken van een eigen account, word je hier op Inlog.nl haarfijn uitgelegd. Je krijgt de beste hulp als je in wilt loggen op apps, diensten en websites. Je leest hier waar je in moet loggen en hoe je op een zo veilig mogelijke manier in kunt loggen. Verder wordt stilgestaan bij het veilig gebruik van al jouw wachtwoorden.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Brand New Day

Het is prettig werken met Brand New Day. Met jouw eigen account kun je meteen inzien hoe het er met de rekening of met jouw pensioen voorstaat. Inloggen bij deze verzekeraar en neobank kan gewoon via de website. Het gaat om het goed invullen van de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord. Rechts bovenaan het scherm vind je een button. Door op ‘inloggen’ te drukken, en door het goed invullen van de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord, kun je met al jouw zaken aan de slag.

Aanmelden Brand New Day, zo kun je klant worden bij Brand New Day

BND maakt het voor iedereen erg gemakkelijk. Je kunt al heel snel een eigen pensioen- of beleggingsrekening openen. De wijze van aanmelden voor een dergelijke rekening verschilt. Als je al klant bent, maak je net iets sneller een account aan en meld jij je iets sneller aan. Ook dit proces verloopt gewoon via de website. Zorg wel dat je altijd jouw werkende e-mailadres bij de hand hebt. Met het mailadres kun jij je snel aanmelden en die aanmelding ook meteen bevestigen. Bij het aanmelden kies je zelf een gebruikersnaam en een (sterk) wachtwoord.

Wachtwoord vergeten Brand New Day

Je kiest zelf jou wachtwoord als je gebruik wilt maken van een eigen account. Het kan eens gebeuren dat jij jouw wachtwoord kwijt raakt. Onder het veld waar jij jouw wachtwoord invult, vind je een link ‘wachtwoord vergeten’. Door op die link te klikken, kun je in het bezit komen van een nieuw wachtwoord. Je kunt overigens overwegen om een wachtwoordmanager te gaan gebruiken. Met een passwordmanager hoef je alleen nog maar één wachtwoord te onthouden; die van de wachtwoordmanager dus. De rest wordt voor je gedaan. Met een wachtwoordmanager vergeet je geen wachtwoorden meer. Ze worden automatisch voor je ingevuld. Op Inlog.nl word je voorgesteld aan de beste wachtwoordmanagers en wachtwoord apps.

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank en verzekeraar. Het is, zoals ze zelf zeggen, calvinistisch in kosten en Bourgondisch in service. Het is een online bank om te sparen, beleggen en voor pensioenen. Het is een zeer moderne instelling met een ouderwetse service. Kies je voor aan aanvullend pensioen of een lijfrente uitkering, dan kun je genieten van belastingvoordeel. Je kunt echter ook gewoon ‘ouderwets’ en zonder belastingvoordeel zaken doen met BND. Brand New Day staat bekend om de lage kosten en de enorme spreiding als het gaat om beleggen.

Kun je bij Brand New Day gebruik maken van een eigen app?

Ja, dat kan zeker. Kwestie van inloggen en het gebruiken van de juiste combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Met jouw account regel je alles wanneer jij dat wilt en waar je ook bent.

Waarom gebruik je een wachtwoordmanager?

Omdat je dan niet al jouw wachtwoorden nog hoeft te onthouden. Dat doet de wachtwoordmanager namelijk voor jou. Wat je nog wel moet doen, is het wachtwoord van de wachtwoordmanager goed onthouden.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl kun je echt alles lezen wat met inloggen te maken heeft. Je leest hoe en waar je in kunt loggen en ook hoe je veilig in kunt loggen. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van wachtwoordmanagers.

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie