OHRA inlog, direct OHRA inloggen

Kies je voor OHRA, dan kies je voor een specialist op het gebied van verzekeringen. Via Mijn OHRA kun je jouw eigen account beheren en al jouw verzekeringszaken vanuit de luie stoel regelen. Hoe je in moet loggen, waar je in kunt loggen en hoe je veilig in kunt loggen? Dat lees je allemaal hier op de website Inlog.nl. Verder wordt op deze website nader ingegaan op het veilig gebruik van wachtwoorden en de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen OHRA?

Ohra biedt twee verschillende manieren van inloggen. De wijze waarop je inlogt hangt af van het soort verzekering. Heb je een zorgverzekering bij Ohra, dan moet je inloggen via DigiD. Je kunt een DigiD app downloaden op de smartphone; gemak dient immers de mens. Heb je een andere verzekering bij deze verzekeraar, dan log je gewoon in via de website. Je maakt dan uiteraard gebruik van een eigen gebruikersnaam en een uniek wachtwoord om gebruik te maken van jouw account om zo de verzekeringen bijvoorbeeld aan te passen.

Aanmelden OHRA, zo kun je klant worden bij OHRA

Als je gebruik wilt maken van de diensten van Mijn OHRA, dan dien je dus te beschikken over een eigen account. Je kunt je daarvoor aanmelden via de website van de verzekeraar. Om jouw account te activeren en om toegang te krijgen tot Mijn Ohra, is het invullen van de geboortedatum en het relatienummer noodzakelijk. Dit relatienummer krijg je in een mail van de verzekeraar aangeboden. Wil jij jouw account activeren, dan ga je naar de website en klik je rechtsboven op de blauwe knop ‘inloggen’. Je klikt op activeren en vult een e-mailadres in. Je herhaalt het mailadres en kiest zelf een wachtwoord. Vervolgens kun jij jouw account activeren door een door OHRA verstuurde mail te bevestigen.

Wachtwoord vergeten OHRA

Natuurlijk is het niet meteen een ramp als jij jouw wachtwoord vergeten een keer vergeten bent. Dan kun je namelijk via de verzekeraar een nieuw wachtwoord aanvragen. Wat betreft het gebruik van de wachtwoorden is het overigens verstandig om het gebruik van een wachtwoordmanager te overwegen. Je hoeft dan namelijk nog slechts één wachtwoord te onthouden voor al jouw accounts. De passwordmanager doet de rest en vult steeds de wachtwoorden in, in de daarvoor bestemde velden. Op deze website worden een aantal van de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld.

Over OHRA

OHRA staat bekend als een specialist op het gebed van verzekeringen. Het gaat dan specifiek om zorgverzekeringen, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Je kunt bij OHRA ook jouw bankzaken regelen en bijvoorbeeld beleggen.

Kun je bij OHRA beschikken over een eigen account?

Ja, dat kan: Mijn OHRA. Je kunt inloggen door gebruik te maken van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hoe je in kunt loggen en waar je dat doet, kun je prima op deze website lezen.

Waarom zou je een wachtwoordmanager gaan gebruiken?

Omdat je dan geen gedoe meer hebt met al jouw wachtwoorden. Je hoeft dan alleen het wachtwoord van de wachtwoord app te gebruiken. Voor het overige worden wachtwoorden voor je ingevuld en opgeslagen.

Wat lees je hier op Inlog.nl?

Je leest hier hoe je in kunt loggen op websites, apps en diensten. Verder lees je waar je in moet loggen en hoe je veilig in kunt loggen. Ook lees je er alles over de wachtwoordmanager.

5/5 - (24 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie