NN inlog, direct NN inloggen

NN staat voor Nationale Nederlanden. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om een eigen account kan te maken en in te loggen op dat account. Hoe dat precies werkt, kun je lezen hier op Inlog.nl. Je krijgt op deze website hulp bij het inloggen op apps, diensten en websites. Ook leer je waar je in moet loggen en hoe je dat zo veilig mogelijk kunt doen. Verder word je voorgelicht over het veilig gebruiken van de wachtwoorden.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen NN?

Je kunt, nadat je een eigen account hebt aangemaakt, inloggen via de website (www.nn.nl) door een gebruikersnaam en een wachtwoord te gebruiken. Het kan ook eenvoudiger door i te loggen met de NN app. Je gaat naar de inlogpagina van mijn.NN en kijkt naar de optie ‘Hoe wil je inloggen’. Je kiest dan voor de app. Je downloadt de app, opent die en logt in. Je start vervolgens de QR-scanner  en tikt rechtsboven in de app op het icoon van de QR-code. Je scant de QR-code op het scherm en bent vervolgens ingelogd via de app. Door de QR-code via de app te scannen, weet NN zeker dat jij één en dezelfde persoon bent. Een pure veiligheidsmaatregelen en dus erg belangrijk.

Aanmelden NN, zo kun je klant worden bij NN

Als jij wilt beschikken over een eigen account en al jou zaken gemakkelijk wilt regelen via de computer of de app, dien jij je eerst aan te melden. Je kunt dit allemaal regelen via de website van Nationale Nederlanden. De inlogpagina biedt vervolgens de optie om je aan te melden voor een eigen account. Je dient dan wel tal van persoonlijke gegevens in te vullen. Dit doe je eenmalig en via de computer en de app heb je vervolgens het gemak aan jouw zijde.

Wachtwoord vergeten?

Natuurlijk kan NN je als je het wachtwoord vergeten bent een nieuw wachtwoord geven. Je geeft op de website aan dat jij jouw wachtwoord vergeten bent en na enkele verificatie vragen kom je uiteindelijk in het bezit van een nieuw wachtwoord. Je kunt echter ook gaan werken met een wachtwoordmanager. Kies je hiervoor, dan kies je voor een app die al jouw wachtwoorden voor je opslaat en invult in de velden. Je hoeft met een passwordmanager dus alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden. De rest doet de manager voor je.

Over NN

Nationale Nederlanden is in feite de NN Group. De NN Group bestaat uit NN (Nationale Nederlanden) en NN Invest Partner. Verder is er nog de tak de Nationale Nederlanden Bank, een bank die hypotheken en spaarproducten aanbiedt. Nationale Nederlanden is opgericht in het jaar 1963 en het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Den Haag.

Hoe kun je inloggen bij NN?

Dat lees je hier op Inlog.nl. Inloggen kan op twee manieren; met een gebruikersnaam en een wachtwoord en door gebruik te maken van een app. In beide gevallen is veilig inloggen prima mogelijk bij deze aanbieder.

Krijg je een nieuw wachtwoord van NN als je die kwijt bent?

Natuurlijk kun je in het bezit komen van een nieuw wachtwoord van Nationale Nederlanden. Het is wellicht verstandiger om te kiezen voor een wachtwoordmanager Zo voorkom je namelijk dat je nog een wachtwoord kwijt zult raken.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Op Inlog.nl lees je precies hoe je precies in moet loggen op websites, diensten en apps. Je leest ook waar je in moet loggen en hoe je dit zo veilig mogelijk doet. Tevens is er aandacht voor het gebruik van passwordmanagers.

5/5 - (23 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie