Facebook inlog, direct Facebook inloggen

Facebook is van alle socials wellicht het meest gebruikt. Om zelf ook actief te worden op Facebook, moet je een eigen account aanmaken. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kun je lezen hier op Inlog.nl; de website waar je toch al alles leest over hoe je in kunt loggen op apps, websites en andere diensten. Bovendien word je hier uitgelegd hoe je veilig in kunt loggen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een wachtwoord app.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Facebook

Als je een account hebt aangemaakt op Facebook en wil je vrienden uitnodigen of vriendschapsverzoeken accepteren, dan moet je inloggen op dat account. Inloggen doe je door naar de website van Facebook te gaan. Je kunt vervolgens bovenaan inloggen met een e-mailadres en een wachtwoord. Heb je die goed ingevuld, dan kun je bij jouw account.

Aanmelden Facebook, zo kun je klant worden bij Facebook

Wil jij ook gebruik maken van een account bij Facebook, dan surf je naar de website en kun jij je aanmelden via de beginpagina. Daar wordt eenvoudig en stap voor stap uitgelegd hoe je eenvoudig een eigen account aan kunt maken. Ben je nieuw, dan dien je wel een aantal persoonlijke gegevens in te vullen om een account aan te maken. Is de registratie voltooid, dan kun je het account direct gebruiken. Om in te loggen heb je dus voldoende aan het e-mailadres en een wachtwoord. Voor het maken van de account is wat meer nodig.  Zo dien je voor- en achternaam in te vullen en dien je geslacht en geboortedatum in te vullen. Heb je jouw account geregistreerd, dan kun jij jouw profiel aanpassen en kun je dus vrienden uitnodigen.

Wachtwoord vergeten Facebook

Ook het wachtwoord van Facebook kun je op een slechte dag vergeten. Geen reden voor grote paniek, want je kunt gewoon een nieuw wachtwoord aanvragen. Geef aan dat jij jouw wachtwoord vergeten bent en je krijgt per mail instructies hoe je een nieuw wachtwoord in kunt stellen. Wil je geen gedoe meer met wachtwoorden? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. De wachtwoordmanager vult bij het bezoek aan apps, diensten en websites de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord voor je in. Je hoeft nu alleen maar het wachtwoord van de password manager nog te onthouden.

Over Facebook

Facebook is een sociale netwerksite die wereldwijd door miljoenen en miljoenen mensen gebruikt wordt. Met een eigen account kun je op digitale wijze vrienden uitnodigen en hun berichten volgen. Je kunt uitgenodigd worden, je aansluiten bij bepaalde groepen en video’s bekijken. Facebook heet tegenwoordig overigens Meta.

Hoe log je in op jouw eigen Facebook account?

Je logt in op jouw Facebook account door gebruik te maken van de combinatie e-mailadres en wachtwoord. Dit uiteraard nadat jij je eerst aangemeld hebt. Heb je dat gedaan, dan kun jij jouw eigen account beheren en vrienden uitnodigen.

Waarom zou je een wachtwoord app geen gebruiken?

Omdat je met een wachtwoord app geen gedoe meer hebt met wachtwoorden. Met een wachtwoordmanager hoef je alleen nog maar het wachtwoord van de app te onthouden. De app vult automatisch wachtwoord en gebruikersnaam in als je een app dienst of een website bezoekt.

Welke informatie krijg je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl lees je precies hoe je in moet loggen op websites, apps en diensten. Ook leer je hoe je veilig in kunt loggen en lees je over de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie