Gmail inlog, direct Gmail inloggen

Steeds meer mensen maken gebruik van e-maildienst Gmail, een service van Google. Als je wilt weten hoe je in kunt loggen bij Gmail om zo steeds mails te kunnen ontvangen en versturen, ben je hier op de website Inlog.nl lezen. Je leest hier namelijk precies hoe je in kunt loggen op websites, apps en diensten. Ook wordt aandacht besteed aan veilig inloggen en het gebruik van een wachtwoordmanager. Doe er je voordeel mee!

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Gmail?

Als je in wilt loggen op Gmail, dan ga je naar de website www.google.com/gmail. Je vindt vervolgens bovenaan de knop ‘inloggen’. Klik je hier op, dan word je doorverwezen naar de pagina voor inloggen. Vervolgens vul je jouw e-mailadres en jouw wachtwoord in om vervolgens gebruik te kunnen maken van jouw Gmail account.

Aanmelden Gmail, zo kun je klant worden bij Gmail

Heb je nog geen account van Gmail? Ga dan eveneens naar google.com/gmail. Je vindt een knop met ‘een account aanmaken’. Klik hier op en vul enkele persoonlijke gegevens in. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld jouw naam en jouw verjaardag. Vervolgens kies je voor ‘volgende stap’ en uiteindelijk heb jij een eigen account van Gmail.  Het aanmaken van een eigen Gmail account is dus allesbehalve moeilijk. Een kind kan hier letterlijk de was doen.

Wachtwoord vergeten Gmail

Iedereen vergeet wel eens een wachtwoord. Bij Gmail is dat geen enkel probleem. Door onder het invulveld van het wachtwoord op een link te klikken, kun je zelf een nieuw wachtwoord maken. Bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord kan gevraagd worden naar enkele persoonlijke gegevens, die je hebt ingevuld toen je het account aanmaakte. Dit is ter beveiliging van jezelf. Over wachtwoord gesproken; wil je niet langer het risico lopen om een wachtwoord kwijt te raken, maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. De wachtwoordmanager vult als je een website, app of dienst bezoekt automatisch gebruikersnaam en wachtwoord in. Bovendien hoef je nu alleen nog maar het wachtwoord van de password manager te onthouden.

Over Gmail

Gmail is de e-mailservice die door Google aangeboden wordt. Steeds meer mensen maken gebruik van deze e-maildienst en dat wereldwijd. Het heeft wat dat betreft de positie van Hotmail overgenomen. Het gebruik van de dienst van Google biedt ook de nodige voordelen en om die reden wordt het ook bedrijfsmatig steeds vaker gebruikt. Zo is één groot voordeel dat je de mogelijkheid hebt om heel erg veel mails op te slaan. Je hoeft e-mails in elk geval niet snel te verwijderen vanwege de beperkte ruimte.

Is inloggen op Gmail moeilijk?

Nee, inloggen op Gmail is in het geheel niet moeilijk. Als je precies wilt weten hoe dit werkt, kijk dan op deze website. Ook het aanmaken van een eigen account is in het geheel niet moeilijk.

Heeft het gebruik van een wachtwoordmanager voordelen?

Ja, een wachtwoordmanager gebruiken is erg verstandig. Dan raak je namelijk nooit meer een wachtwoord voor een app, dienst of website kwijt. Met een passwordmanager hoef je alleen nog maar één wachtwoord te onthouden; inderdaad,. die van de wachtwoord app zelf.

Wat lees je hier op Inlog.nl?

Op deze website lees je hoe je precies in kunt loggen op apps, websites en diensten. Ook wordt nadrukkelijk stilgestaan bij de veiligheid bij het inloggen en wordt verteld over de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

4/5 - (24 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie