Inlog iCloud, direct iCloud inloggen

Hoe de inlog voor iCloud werkt? Dat kun je prima lezen hier op de website Inlog.nl. Deze website biedt namelijk hulp bij het op de juiste wijze inloggen bij websites, apps en diensten. Verder is er voldoende aandacht voor veilig inloggen en worden de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager met je besproken. Ook worden alleen de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Vergelijk ze hier en maak de voor jou beste keuze.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen iCloud?

Wil je inloggen op iCloud, dan ga je in eerste instantie naar de website iCloud.com. Vervolgens is het inloggen erg gemakkelijk, want je maakt namelijk gebruik van een Apple ID. Mocht je al eens eerder gebruik hebben gemaakt van bijvoorbeeld de iTunes store, iCloud of een andere Apple voorziening, dan heb je naar alle waarschijnlijkheid al een Apple ID. Met een dergelijk ID is inloggen vervolgens bijzonder eenvoudig.

Aanmelden iCloud, zo kun je klant worden bij iCloud

Als je gebruik wilt maken van iCloud en de voordelen van het gebruik van deze dienst, dan meld jij je aan. Daarbij draait het allemaal eveneens om jouw eigen Apple ID. Een Apple ID is een persoonlijk account dat je gebruikt voor alle Apple producten en voorzieningen. De Apple ID is niets anders dan een e-mailadres en een wachtwoord. Je logt er mee in en meld je er mee aan. Met deze ID kun je eveneens betalen en kun je voor een juiste beveiliging zorgen.

Wachtwoord vergeten iCloud

Ga je aan de slag met iCloud, dan maak je dus voor zowel aanmelden als inloggen gebruik van jouw Apple ID. Dit ID bestaat onder meer uit een wachtwoord. Ben je die kwijt – en dat kan gebeuren- dan kun je relatief gemakkelijk een nieuw wachtwoord en dus een nieuwe Apple ID aanvragen via iCloud.com. Wil je nou helemaal geen gedoe meer met wachtwoorden? Maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Bezoek je dan een app, website of dienst, dan wordt de combinatie wachtwoord en gebruikersnaam automatisch voor je ingevuld. Groot voordeel is dat je met een password manager alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager hoeft te gebruiken.

Over iCloud

Ga je aan de slag met iCloud, dan kun je prima delen en samenwerken met anderen in realtime aan onder meer documenten, spreadsheets en presentaties. Dit is zelfs mogelijk als andere mensen niet de beschikking hebben over een Apple resultaat. In dat geval hoeven andere gebruikers dus niet eens in het bezit te zijn van een iPhone, iPad of een Mac.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie