Inlog Office 365, direct Office 365 inloggen

In ons land maken heel erg veel mensen gebruik van Office 365. Wil je gebruik maken van Office, dan dien je in te loggen op jouw eigen account. Op Inlog.nl kun je leren hoe je precies in kunt loggen op apps, diensten en websites. Je leest er waar je precies in moet loggen en hoe je veilig in moet loggen. Verder is er veel aandacht voor de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager. Op deze website worden eveneens de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Office 365?

Wil je inloggen op Office 365, dan ga je naar de website www.office.com. Daar vind je bovenaan in het scherm de optie om in te loggen. Wil je inloggen, dan maak je gebruik van jouw e-mailadres en jouw eigen unieke wachtwoord dat je voor Office gebruikt. Dit kan jouw persoonlijke Microsoft account zijn dat is gekoppeld aan Office of aan het wachtwoord voor werk- of schoolgebruik.

Aanmelden Office 365, zo kun je klant worden bij Office 365

Je meld je aan bij www.office.com. Vervolgens selecteer je een apparaat voor meer gedetailleerde aanmeldingsstappen. Je hebt daarbij de keuze uit computer, Mac, iOS en Android. Je klikt op de website op bestand, vervolgens op account en je klikt dan op de button aanmelden. Je kunt je aanmelden bij Office 365 apps met meer dan één apparaat met verschillende Microsoft 365 abonnementen.

Wachtwoord Office 365 vergeten

Omdat we tegenwoordig ontzettend veel apps, websites en diensten hebben en vrijwel overal inloggen met een gebruikersnaam en een wachtwoord, wil het nog wel eens gebeuren dat je een wachtwoord kwijt raakt of simpelweg vergeet. Gene paniek, want via office.com kun je snel en tamelijk gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt dan tools in je mailbox om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wil je nou helemaal geen gedoe meer met wachtwoorden, maak dan gebruik van een wachtwoordmanager. Een wachtwoord app vult automatisch gebruikersnaam en wachtwoord in als je een dienst, app of website bezoekt. Bovendien hoef je als je gebruik maakt van een wachtwoordmanager nog slechts één wachtwoord te onthouden; die van de wachtwoordmanager zelf inderdaad.

Over Office 365

Spreken we van Office 365, dan doelen we op een verzameling van internetdiensten die bedoeld zijn voor bedrijven, thuis en voor het onderwijs. De diensten worden voor een deel aangeboden als online diensten. Met Office 365 krijg je toegang tot bijvoorbeeld Word, Excel en Outlook. Je kunt de dienst wel vergelijken met de diensten die Google biedt in de vorm van bijvoorbeeld Gmail en Google Docs.

Hoe kun je inloggen op een eigen account bij Office 365?

Je logt in door gebruik te maken van de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord. Door in te loggen, kun je onder meer gebruik maken van diensten als Word, Excel en Outlook.

Waarom zou je een wachtwoordmanager gaan gebruiken?

Met een wachtwoord manager raak je geen wachtwoorden meer kwijt. Met een password app hoef je bovendien nog maar één wachtwoord te onthouden; inderdaad die van de password manager zelf. Bezoek je en website, dienst of app, dan wordt het wachtwoord automatisch voor je ingevuld.

Welke informatie vind je op Inlog.nl?

Op Inlog.nl krijg je hulp bij het op de juiste wijze inloggen op websites, diensten en apps. Verder wordt je uitgelegd waar je in moet loggen en worden alleen de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld. Door die te vergelijken maak je altijd de voor jou beste keuze.

5/5 - (21 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie