MOO inlog, direct MOO inloggen

Ook als je gebruik maakt van MOO kun je inloggen op een eigen account. Over inloggen gesproken; hier op Inlog.nl lees je echt alles over inloggen op websites, diensten en apps. Ook leer je waar je precies in kunt loggen en wordt aandacht besteed aan het veilig gebruiken van wachtwoorden. In dat kader worden de beste wachtwoordmanagers hier op de website aan je voorgesteld. Je kunt ze op Inlog.nl met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen MOO?

Als je gebruik wilt maken van de diensten van MOO, dan surf je in eerste instantie naar de website www.moo.nl. Vervolgens zie je de optie ‘Inloggen’ op het scherm. Daarbij vul je bij de gebruikersnaam jouw volledige MOO-account in. Daarnaast voer jij jouw wachtwoord in om vervolgens veilig in te kunnen loggen en jouw eigen account te gebruiken.

Aanmelden MOO, zo kun je klant worden bij MOO

Wil jij een eigen account bij MOO? Dan kun je als gebruiker via school een gebruikersnaam krijgen. Het wachtwoord bedenk je vervolgens zelf. Je kunt eventueel ook gebruik maken van een zogenaamd plaatjes wachtwoord. Aanmelden bij MOO betekent meteen ook dat je de beschikking krijgt over een Google account. Dat betekent dat de kinderen die er gebruik van maken ook gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld Google Zoeken, Google Chrome en Gmail.

Wachtwoord vergeten MOO

Je kunt tegenwoordig best eens een wachtwoord kwijtraken. Dat heeft alles te maken met het feit dat we tegenwoordig zoveel wachtwoorden moeten onthouden, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Ga je naar het inlogscherm van MOO, dan zie je onder het invulveld van het wachtwoord een linkje met de tekst ‘wachtwoord vergeten’. Door hier op te klikken, krijg je via de mail een tool om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen en opnieuw in te kunnen loggen. Over wachtwoorden gesproken; wil je die niet meer kwijtraken, gebruik dan voortaan een wachtwoordmanager. Ga je dan namelijk naar een website, app of een dienst, dan wordt het benodigde wachtwoord automatisch voor jou ingevuld. Ook hoef je nu slechts nog één wachtwoord te onthouden end at is die van de wachtwoord app zelf. Op deze website vind je overigens een overzicht van de beste wachtwoordmanagers. Maak er nader kennis mee hier op Inlg.nl.

Over MOO

MOO staat voor Mijn Omgeving Online. Het is een handig online platform voor onderwijs. Het platform combineert social media componenten met lesmateriaal. MOO is ontwikkeld door Heutink ICT en ondertussen maken meer dan een half miljoen schoolkinderen gebruik van MOO.

Hoe log je op veilige wijze in op MOO?

Als je in wilt loggen op MOO, dan maak je gebruik van de combinatie van een wachtwoord en een gebruikersnaam. De gebruikersnaam krijg je van school, een wachtwoord kun je zelf samenstellen. Ook kan er eventueel ingelogd worden met een plaatjes wachtwoord.

Is het goed om een wachtwoordmanager te gebruiken?

Ja, het gebruik van een wachtwoord manager is sterk aan te bevelen. Gebruik je die, dan wordt het wachtwoord als je een website, app of dienst bezoekt automatisch voor je ingevuld. Voordeel is verder dat je nu alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoord app hoeft te onthouden. Op Inlog.nl vind je overigens een overzicht van de beste wachtwoordmanagers.

Wat heeft Inlog.nl je te bieden?

Inlog.nl bied je ondersteuning bij het op de juiste wijze inloggen op websites, apps en diensten. Je leest er ook waar je in moet loggen. Verder kun je op deze website de beste wachtwoordmanagers met elkaar vergelijken. De je dat, dan kies je altijd de voor jou beste wachtwoord app.

5/5 - (22 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie