Aegon inlog, direct Aegon inloggen

Binnen de verzekeringswereld geldt Aegon als een zeer prominente speler. Kies je voor Aegon, dan kun je met ‘Mijn Aegon’ voor een eigen account waarmee jij al jouw verzekeringszaken kunt organiseren. Over inloggen en waar je precies in moet loggen kun je alles lezen hier op de website Inlog.nl.  Ook wordt nadrukkelijk stilgestaan bij hoe je veilig in kunt loggen. Verder is er aandacht voor de vele voordelen die het gebruik van een wachtwoordmanager je biedt. Bovendien worden op deze website de beste wachtwoordmanagers aan je voorgesteld.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Aegon?

Als jij gebruik wilt maken van Mijn Aegon, dan kan dit gewoon via de website van de verzekeraar. Wat betreft inloggen neemt Aegon de veiligheid zeer serieus. Je hebt wat betreft inloggen een drietal mogelijkheden bij de verzekeraar. Zo kun je bij bepaalde diensten nog inloggen met de combinatie gebruikersnaam en achtwoord. Bij andere diensten doe je dit via iDIN en als je met jouw pensioen aan de slag wenst, dan log je in via DigiD. Dan weet je zeker dat het met de veiligheid wel snor zit.

Aanmelden Aegon, zo kun je klant worden bij Aegon

Wil jij gebruik maken van een eigen account bij Aegon en al jouw zaken gewoon online en zelf regelen, dan kun jij je aanmelden via de website van de verzekeraar. Daar vind je de optie ‘maak een eigen Mijn Aegon account aan’. Nadat jij verschillende gegevens in hebt gevuld, ontvang je een code. Met die code van de verzekeraar kun jij vervolgens jouw account activeren en regel jij voortaan zelf al jouw verzekeringszaken.

Wachtwoord vergeten Aegon

Ook het wachtwoord van Aegon kun je op zomaar een dag eens vergeten. Geen nood, want via de website en via een code die je ontvangt kun je al snel weer beschikken over een nieuw wachtwoord om in te loggen. Als je nooit meer gedoe wilt met al jouw wachtwoorden, dan is het gebruik van een password manager aan te raden. Je hoeft dan alleen het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden. Bezoek je een website, dienst of een app, dan vult de wachtwoord app zowel gebruikersnaam en wachtwoord automatisch voor je in.

Over Aegon

Aegon is van origine een Nederlandse onderneming. Het bedrijf is ontstaan in 1983, na een fusie tussen Ago en Ennia. Tegenwoordig is het bedrijf actief in meer dan twintig landen in Europa, Amerika en Azië. De verzekeraar heeft tegenwoordig wereldwijd meer dan dertig miljoen klanten. De onderneming biedt levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. Het is een beursgenoteerd bedrijf en maakt in dat kader onderdeel uit van de AEX index.

Kun je inloggen op een eigen Aegon account?

Ja, je kunt inloggen op Mijn Aegon en vanuit dat account kun je voortaan alles zelf regelen. Bij het inloggen hecht de verzekeraar aan veiligheid en werkt het onder andere met iDIN en met DigiD. De combinatie gebruikersnaam en wachtwoord is eveneens een optie om in te loggen.

Waarom gebruik je een wachtwoordmanager?

Omdat je dan niet langer zorgen hoeft te hebben om het verlies van jouw wachtwoord. De wachtwoordmanager vult als je een website, dienst of een app bezoekt automatisch de combinatie gebruikersnaam en wachtwoord in.

Waarom check je altijd eerst Inlog.nl?

Omdat je op Inlog.nl hulp krijgt bij het op de juiste wijze inloggen op apps, diensten en websites. Ook leer je hoe je veilig in kunt loggen en wordt verteld over de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager

5/5 - (10 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie