Zilveren Kruis inlog, direct Zilveren Kruis inloggen

Als je op zoek bent naar een zorgverzekeraar, dan zou je uit kunnen komen bij Zilveren Kruis. Ook bij deze verzekeraar kun je gebruik maken van een eigen account in de vorm van Mijn Zilveren Kruis. Als je graag hulp wilt bij het op de juiste wijze inloggen op apps, websites en diensten, dan kun je prima hier op Inlog.nl terecht. Verder lees je hier waar je in moet loggen en hoe je dat op veilige wijze doet. Ook wordt nader aandacht besteed aan de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

Cadeautjes voor gebruikers van Inlog.nl:
1. Zo kan je Gratis aandelen kopen en starten met beleggen
2. Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente: tot wel 6,43%
3. 69% korting voor veilig en anoniem inloggen met NordVPN

Waar inloggen Zilveren Kruis?

Als jij vanuit jouw eigen account al jouw verzekeringszaken wilt regelen, dan log je in op dat account. Hiervoor ga je naar de website van de verzekeraar waar je klikt op de button ‘inloggen Mijn Zilveren Kruis’.  Vervolgens heb je twee opties om in te loggen. Vanwege de veiligheid kun je inloggen met behulp van jouw eigen DigiD, waarbij jij jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de DigiD gebruikt. Je kunt ook kiezen voor inloggen met een SMS-code. Je krijgt dan een SMS-code op de smartphone en logt in.

Aanmelden Zilveren Kruis, zo kun je klant worden bij Zilveren Kruis

Als je gebruik wilt maken van een eigen account en in wilt loggen, dien je uiteraard eerst een account aan te maken. Je kunt je registreren met behulp van jouw klantnummer en maat een eigen account aan. Vervolgens kun je gebruik maken van dat account via een van de twee genoemde inlog methoden.  Et een eigen account kun je alles wat betreft de zorgverzekering regelen.

Wachtwoord vergeten?

Omdat er bij deze verzekeraar gebruik gemaakt wordt van een DigiD, werk je dus in principe niet met een wachtwoord. Behalve uiteraard eventueel het wachtwoord van jouw DigiD. Ook die kun je kwijt raken. Omdat we elke dag opnieuw inloggen op apps, websites en diensten en daarvoor wachtwoorden gebruiken, kun je echter zomaar eens een wachtwoord vergeten of kwijtraken. Om daarvan verlost te worden, kun je beter gebruik maken van een wachtwoordmanager. Je hoeft dan alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden. Bezoek je een website, dienst of app, dan vult de password manager wachtwoord en gebruikersnaam automatisch voor je in.

Over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is een bekende Nederlandse zorgverzekeraar. De verzekeraar werd opgericht in 1949 door Frans Schrijver in Woerden. De zorgverzekeraar is een onderdeel van Achmea en het bedrijf is gevestigd in Leiden. De aanbieder van zorgverzekeringen is één van de topmerken van Achmea en enige tijd heette de verzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Vanaf 2015 is de toevoeging Achmea weggehaald.

Geeft Zilveren Kruis je de mogelijkheid om in te loggen op een eigen account?

Ja, je kunt inloggen op jouw eigen account in de vorm van Mijn Zilveren Kruis. Nadat je via DigiD ingelogd hebt, kun je vanuit een eigen account al jouw verzekeringszaken regelen. Gemak dient dan echt de mens.

Is het goed om een wachtwoordmanager te gebruiken?

Ja, dat is zeker verstandig. Maak je gebruik van een password manager, dan ben je nooit meer een wachtwoord kwijt. Die wordt dan samen met een gebruikersnaam automatisch voor je ingevuld. Je hoeft nu slechts één wachtwoord te onthouden, die van de wachtwoordmanager zelf.

Wat lees je hier op Inlog.nl?

Op inlog.nl word je geholpen met inloggen op websites, diensten en apps. Ook wordt aangegeven waar je in moet loggen en wordt stilgestaan bij de voordelen van het gebruik van een wachtwoordmanager.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, internet expert Inlog.nl
Laatste berichten van Kasper, internet expert Inlog.nl (alles zien)

Plaats een reactie